Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Burma – Bangladeš – Kitajska

Burma – Bangladeš – Kitajska

A bi šel kdo z mano?

Kdaj pa?
Kaj praviš na začetek decembra?

kdaj pa misliš it?

Tedajci enkrat da.

Nekje decembra

Mene tudi zanima ta konec. Imam pa samo en mesec in pol časa od začetka decembra (okoli 5.). Že imaš letalsko karto? Kakšne so kaj cene in zasedenosti letov?

Zasedenost letov je precejsnja….

Sem danes vprašal na eni agenciji koliko bi prišla karta do Dhake ali Rangoona (Yangona) pa so bile nore cene. Od 1000 EUR naprej. Tako, da se verjetno najbolj splača iti do Bangkoka ali Kalkute in tam kupit karto. Kolikor se spomnim se je dalo tam dobiti dosti ugodne karte.
Problem je samo v tem, da rabiš potem še eno vizo in nekaj časa več.

samo naming- preden letite v yangon ali dhako, probajta poizvedeti, kake cene imajo pri atlantis flugreisen iz dunaja. Letos se je dalo dobiti let za 650 Evrov (Dunaj-Doha-Yangon in nazaj BKK-Doha-Dunaj), trajanje karte 3 mesce brez popustov (kar je ugodnejse od STA). Prav tako sem pred kratkim dala za 3,5 mesecno karto do BKK okoli 710 evrov, kar je bilo kljub temu za 20 jurjev ceneje kot pri STA, ki se ima za najbolj ugodno.
Vtipkaj pri googlu in dobis njihovo spletno stran in jim posljes mail… meni so takoj odgovorili, ce si pa kolikor tolikor fleksibilen, pa znajo imeti kake akcije. Sicer ne delam kake reklame, ampak samo namignem, da se da priti ceneje od 1000 evrov.

Jaz sedaj iscem sopotnika za Kitajsko (lahko se Vietnam in Kambodzo, mogoce laos), dol bom decembra, mogoce se polovico januarja. Ce kdo isce sopotnika za ta konec sveta se priporocam.
Drugace pa se javi cimprej na mail lopslops@excite.com.
Pa na Kitajskem nebi sel nikamor kjer bo bolj mrzlo, kot je sedaj pri nas (ze to je malce precev:)!

Aja potovanje zacnem v Hong kongu in pol po Kitajski kamorkoli bom ze se, glede tega sem fleksibilen, sam da ni predrago.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close