ROTTERDAM
Zoja, a si zastavila vprašanje na pravem forumu? Jaz bi ga raje na Kam in kako na počitnice ali pa na Izkušnje na potovanjih. Tiste strani pregleda več ljudi in so namenjene tovrstnim vprašanjem. Sem se pa pridi pritožit, če ti kaj ne dela, ali ni tako kot bi moralo biti. Lahko pa enostavno pohvališ vzdrževalce strani, če ti je do tega.
Zdravo!
Ne vidim smisla v potovanju z letalom prav do Rotterdama. Zakaj enostavno ne letiš iz Ljubljane v Amsterdam potem pa od tam z vlakom, avtobusom naprej? Sej ne vem če je Rotterdam od Amsterdama oddaljen vsega skupaj 50 km zračne linije;) Pa mislim da bi te taka letalska povezava stala veliko več dnarja pa časa tudi.
LP,
fh
Se strinjam. Sem bil službeno letos spomladi tam pa se definitivno splača leteti v Amsterdam. Direktni vlaki gredo vsakih 15-20 minut mimo letališča proti Rotterdamu, traja manj kot eno uro, stane pa cirka 10EUR… Vlaki pa vozijo tudi ponoči, samo v obratno smer (veliko vlakov naredi krog okoli največjih mest na nizozemskem), kar traja precej več časa. Če pa priletiš z Adrijo pa res ni problemov…
Forum je zaprt za komentiranje.