nakup let. karte preko interneta
Avstrijski STA so sicer poslali odgovor po nekaj dnevih, nikakor pa niso znali najti datumov, ki bi nam ustrezali. Nazadnje pa so celo dejali, da lahko za tako ceno, kot je na netu, prodajo karte le avstrijskim drzavljanom. Človek ne more verjeti, a ne? In to se je dogajalo letos spomladi.
Z Nemci je bila povsem druga pesem.Sposobni agentje, ki poskušajo res urediti lete tako, da ti ustrezajo. Znajo ponuditi še kaj več. Mi smo nazadnje preko njih vzeli tudi rent a car, saj so se izkazali za najugodnejše. Tudi posebne sedeže so nam vedno rezervirali, saj smo potovali z dojenčkom, pa posebni obroki za otroke,… vse je štimalo.
To si placala s kreditno kartico po netu? Oz. gor imajo lepo urejeno za isnaje letov in rezervacijo oz. nakup karte. Sam kako pa placas karto, ki ti jo morajo oni rezervirati in ni te ponudbe na njihovi strani? Ce mas kaksne stop-overje, open jaw,…. Ce prav razukmem si imela taksen primer, da so ti oni urejali. In kako je bilo z dostavo karte (ekstra strosek in koliksen)?
Ze po njihovi strani sem dobil obcutek, da se bolj trudijo, za razliko od nekaterih drugih STA. No vsaj pri strani so se zelo.
Pri nas na STA niti z kartico ne mores placati, moras prinesti gotovino….
Hvala. Ce bo bolj ugodno torej raje podpirajmo tiste, ki se potrudijo:)!
Kot sem že napisal sem kupil karto preko Traveloverlanda.de
Ker sem imel posebne želje za stop-over (šli smo smučat v Iran) , sem želel rezervirati karte z družbo Emirates in stopover v Dubaju za en teden. Nekajkrat sem sicer klical v Munchen, vedno ful prijazni, na koncu pa ugotovil da imajo opcijo da preko interneta poveš vse želje in možne stopoverje. Tako da sem to naredil in plačal s kred. kartico (za 3 ljudi). Karte so nas čakale v Munchnu na letališču.
Jaz sem svoje želje v angleščini sporočila na njihov kontaktni mail. Odgovor sem vedno dobila v 24 urah. Ko so šle stvari bolj zares, je na moje maile vedno odgovarjala ena uslužbenka, ki je bila za razliko od drugih (naših) agentov zelo pripravna in je sama iskala najboljse variante. Glede plačila nam je potem vse podrobnosti sporočila po mailu. V glavnem sem faksirala kartico in potne liste. Karte smo prvič, ko smo leteli iz Munchna, prevzeli kar na letališču. Ko pa smo potovali s frankfurtskega letališča, pa so nam jih za 25 EUR poslali z DHL, saj tam nimajo svoje agencije. Upam, da boš tudi ti imel z njimi dobre izkušnje.
Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.