Najdi forum

Indonezija

Živjo

V Indonezijo se odpravljam konec decenbra, verjetno bom potovala ravno v casu božica.
Zanima me kako je s cenami v tem casu in navalom ljudi v truristicna mesta? Kakšno je vreme?
Zanima me tudi, glede na to, da imam samo tri tedne časa, na katerem otoku je več zanimivih stvari za videt; Sulawesi ali Flores?

Hvala za odgovor in lep pozdrav

Misa

Sicer ni lahka izbira, ampak vseeno glasujem za Flores

Pozdravljena!
Vsekakor se moram strinjati z Iztokom-Flores seveda(odlična varianta za obisk Rince ali katerega izmed drugih otokov) ne pozabi na Keli Mutu – kljub “kritikam ” nekaterih, “češ da je to Turistični jajček” – ni lepšega, kot doživeti sončni vzhod na vrhu- verjemi, preverjeno! Cene – 50USD enosmerna letalska karta Dnp. – L.B. (Fores) – vsaj aprila je bilo tako…; cene hrane in pijače petkrat nižje kot na Baliju ( za 200000 rupij dobiš kilskega “snapperja”+pivičko+kofetek…)Vkolikor se boš odločila za obisk Floresa se mi prosim oglasi – tam imam namreč prijatelja, kateremu sem dolžan majhno uslugo…
L.P. Tine

Zivjo

prav vesela sem, da se je oglasil nekodo, ki ima konkretne informacije.
Decembra grem v Indonezijo, verjetno tudi na Flores, saj ga vsi tako hvalite.
Koliko časa je potrebno za dober ogled Floresa? Glede na to, da imam casa tri tedne, kaj se v tem času še splača ogledat.
Tinsky, če imaš še kakšne koristne informacije so zelo dobrodošle. Lahko se mi javiš tudi na mail.

Lep dan

Misa

Seveda lahko; na tinecafnik@email.si mi napiši tvoj naslov!

Misa,

Kolko pa si odštela za karto in kje si jo bookirala??

Klavdija

Zivjo

letalske karte se nimam kupljene.
Zelela sem potovati konec decembra vendar so zaradi praznikov letalske karte zelo drage. Ce bi sla iz Brnika na Bali bi za karto odštela okro 270.000 sit s taksami kar se mi zdi zelo, zelo veliko. verjetno bom sla v Indonezijo konec januarja ko se bodo cene vrnile na staro mesto.
Vsaj upam, tako.
Ce se tudi ti zanimaš za Indonezijo in če iščeš letalske karte, javi kaksno ugodno ponudbo.

Lep pozdrav,

Miša

Zivjo!

Jaz sem bila na Sulawesiju in je prav tako veliko lepega za videt. Odvisno kaj te zanima. Meni je bil zelo vsec… Togeani, naravni park Tangkoko, Toraja, Pantai Bira. Sama sem bila sicer 1 mesec, ampak mislim, da bi se dalo tudi v treh tednih.

Lep pozdrav.

Tako, da vrnem obljubo, dano aprila: omenjeni mail sem dobil danes – možakar je zanesljiv ( vsaj do naju s sopotnico je bil) in uredil let. karte v nekaj urah ( denpasar – Maumere…).a obilo sreče!

Hello Sir,

first of all,i’m so sorry,coused just reply your e-mail.i just checking my e-mail.and thank you very much for trusting us to arrange your holiday program,and i’m very happy if you have plan to come to bali next year.and please recomend your friend or your family if they wont to go to indonesia for holiday.and dont forget e-mail me before you go,otherwise i can prepared for all the things you need.so again i would like to thank for your kindness,and your friendly especially for trusting us to arrange flores,komodo,jawa and bali tour.my phone number 0361-7463559,mobile 081 558 013 448.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close