Najdi forum

Ojla,

se je že kdo vrnil z otoka Samosa in je bil mogoče v hotelu Andromeda, no ali pa v katerem drugem hotelu?

Najlepša hvala za informacije,
lepe počitnice vsem:)

Sem bil par let nazaj tam, je malo katastrofalen tale hotel, je izven mesta na sredini hriba, do plaže je cca 25 min hoje, navzdol se gre…
Ima tudi en zanikrn bazen in za zajtrk dobiš dva posušena toasta in eno marmelado.
Definitivno eden najslabših dopustov.

Samos je eden najlepših otokov Grčije.

Tam sem bil pred leti za nekaj dni in

nato s trajektom do Turčije, kamor

je vsak dan bila redna zveza.

Imam tudi LP Greek Islands, kjer

veliko piše o Samosu.

Če želiš LP, prosim sporoči.

LP!

Š3tof

Tnx za info, ampak ok podatki o tem kok je iz mesta, pa kok do plaže je navedeno v katalogu. Z zajtrk pa težko verjamem, da je tako slab, pa tudi če recimo zvezdice pogledam (ima jih 3) ne more bit tako slabo.
Res je da si edini oz. 2 sta(od vseh ki so mi odgovarjali), ki sta se imela tako slabo v tem hotelu, ker nekaj jih “poznam”, ki že nekaj časa tja hodijo in so zelo zadovoljni.
No sej ne rečem, vsak ima svojo izkušnjo, pa vsi smo si različni, ok.

Po moje se bom imela super oz. kokr si bom naredila:)

lp

njihove zvezdice niso enakovredne našim.

Ja, ja to vem, samo je pa res pretiravanje, če napiše da je dobil 2 posušena toasta in eno marmelado.
Verjetno je bil že zelo dolgo nazaj tam.
Bom pa tri marmelade zahtevala za zajtrk, glede nato, da imam first minut:))))

lp

Živjo,
s fantom sva se v torek vrnila z otoka Samosa, stanovala pa sva ravno v hotelu Andromeda.
Otoček je res čudovit, ljudje so zelo prijazni, med turisti pa prevladujejo predvsem Grki.
Midva sicer nisva merila oddaljenosti hotela od glavnega mesta, ampak če se zvečer odpraviš peš na večerjico v Samos mesto, je to samo kratek prijeten sprehod.
Hotel ni nekaj posebnega, ampak tega niti nisva pričakovala. Je pa prijeten družinski hotel, sobe so dovolj velike z majhnim balkončkom. Tudi bazen je prav super. Zajtrk je za grške standarde čisto spodoben. Je samopostrežni, na voljo imaš kruh, prepečenec, dve vrsti salame, sir, marmelade, maslo, koruzne kosmiče, kuhana jajca, dve vrsti peciva, kavo, čaj, mleko in dve vrsti soka.
Plaža pod hotelom je res nekoliko neprijetna, ker je v morju veliko trave. Je pa tako ali tako priporočljivo najeti skuter ali avto ter si ogledati cel otoček in najlepše plaže. Nama je bilo zelo všeč.
lepe počitnice

Dadica vse skupaj je malo čudno. Najprej prosiš za informacije, če pa kdo skritizira ” tvojo ” izbiro pa ni prav. Po mojem bi bilo bolje it pogledat in ne spraševat, ker je tvoja odločitev že padla.

Ti pa razne take neprijetnosti znajo pokvariti dopust, če je okolica in morje do katerega se moraš z skuterjem peljat tvoj počitniški ideal, pa res lahko prespiš tistih par ur kjerkoli.

Imej se lepo, mi smo se za to poletje že imeli.

Gaja,
najlepša hvala za info, temu se reče informacije iz prve roke, res hvala.

Lepo poletje še naprej:)

zrelka,
seveda sem bila vesela vsake informacije, ampak ne take izpred 5 ali več let, take mi nič ne pomagajo. Tudi v post-u sem napisala, če se je kdo že vrnil z tega otoka.
Znam pa presodit kdo ima dejanske in realne informacije, pa še iz letošnjega leta.

Na dopustu (brojim sitno) bom uživala maximalno v to sem mio %. Skuterček pa gremo.

Vseeno se lepo imej še naprej.

No, predlagam ti samo to, da si poiščeš raje hotel na jugu, ali še najbolje (čeprav pri naših agencijah mislim da ni ponudbe) na zahodu otoka.

Ojla,

no prispeli smo, bilo je super in nepozabno, hotel je bil čist v redu, ne vem če bi menjala za kakšno drugo mesto. Sicer je povsod lepo, otok je super, folk ful prijazen.

če kdo želi kakšne sveže informacije, naj vpraša.

No zdej pa gremo dalje, delat, delat… 🙂

lp

hoj hoj! dadica jst te pa prosim se za nekaj info…..sej bom pogledla mal se po vodnikih sam tolk za info….
kaj je nujno za videt na otoku?
a ste si sposodli skutercek…kolk je kej cena?
oz. kolk so kej cene na sploh?
a so kakšne možnosti za obisk Turčije?cena…

hvala za odgovor…če se ti pa zdi, da bi blo še kaj za povedat, pa prosim dopiši
hvala
lep dan vsem

Dadica, lep pozdrav iz Kranja! A sta se že klimatizirala? Glede na to, da smo šli že v sredo delat nam drugega ni preostalo! Zadnji dan na letališču sem mogla pa Simona mal okregat, ker je kupil kavo za 4 evre, pa še spiti je nisva mogla! Zgledalo je ravno tako, kot da ga kar naprej komandiram.

BUSSI
Otok ni zelo velik, zato ga laho pregledaš s skuterjem. Cene so različne, odvisno od moči skuterja. 50 cc je bil 50 EUR za 5 dni; medtem ko je 125 cc dražji, vendar se z njim potuješ hitreje, sploh če sta dva.
Otok je lep: čudovite plaž – najlepše v okolici Kokarija (Tsamadou – najlepša), ne izspusti ogleda Mikro in Megalo Saitani – do teh dveh plaž moraš peš; do prve je cca. 25 min do druge pa še 30 min. Prva je lepša ker je manjša in je manj ljudi, druga pa je večja in z ladjicami vozijo gor turiste, tako da je precej hrupna. Mikro je res biser!!
Potami slapovi so tudi zanimivi, pa tempelj Here, Eftalinov tunel itd. Tudi izlet po vasicah je pravo doživetje, sploh če obiščeš tiste na zahodnem delu otoka.
Izlet v Turčijo preko agencije Intelekta stane 95 EUR na osebo – ogledaš si mesto Efes (res zanimivo), potem pa te v nek center z usnjem peljejo – kdo bo sredi poletja zimsko jakno kupoval? po bistveno višjih cenah kot pri nas?, in pol ure časa imaš za bazar. Če greš tja zaradi bazarja, se bolj splača, da kupiš samo karto za trajekt, ki stane 37 EUR/osebo – povratna za 1 dan (za več tako ne moreš, ker rabiš vizo); Če pa si želiš ogledati Efes, potem izberi agencijo.
Cene na otoku so visoke, ampak še sprejemljive!

Ojla Nelica,

Kako si?
Ja midva sva se klimatizirala, sicer sem jaz kr rabila ene 2 dni, sploh ta drug dan je bila kriza, pol je bilo pa že bolš.Spanca mi manjka:)
4 eure je dal za tisto kavo, ojoj, ma nimaš kej, zdej že je kar je:)
Tadej je bil tok srečen da je dobil tiste olive, ka jih je po celmu otoku iskal:)
Vin smo že skor ves spil, no enga še šparamo, sam po moje ne bo več dolgo.
A kej pogrešata počitnice?

BUSSI,
To je to, kar je nelica napisala, bilo je pa super, kr nazaj bi šla:)

lp

joj…ze spet jst tezim
se zadnja vprasanja(upam, da mi ne bo se kaj na pamet padlo)
sem tip, ki nekako ni najbolj za agencije…zato bomo sli sami v Turcijo
in sem se spomlina na denar…a lahko tam(Efes) placujes tut z evri, ali je bolje da imas s sabo turski denar?
pa sam se to…če slucajno veste iz katerega mesta pelje trajekt, kje se karte kupi, in koliko casa traja voznja po morju, ali je iz pristanišča v Turčiji daleč do samega centra Efesa?
hvala hvala hvala
pa prijeten september….:)

V Turčiji lahko povsod plačuješ z evri.

Trajekt pelje iz mesta Samos, traja pa cca. 1,5 ure. Lahko plačuješ z evri! Do Efesa pa ne vem kako boste prišli, ker v pristanišču že čakajo busi za tiste, ki so se prijavili preko agencij. Je pa še enih 20 km do Efesa, kako boste bus našli v Kusudasiju pa nimam pojma! Boljše je da greste preko lokalne grške agencije, izberite tako, ki gre samo v Efes, da vam potem več časa ostane za bazar.

Če je še kaj, kar vprašaj!

Nelica,

a si dobila moj mail tukaj na travel..?

lp,
Danijela

Živjo!

Jaz ne uporabljam tega maila in sem ga zdajle hotela odpret, pa mi ni ratalo. Tako, da te prosim, če mi pošlješ mail na moj naslov: andrejka24@yahoo.com.

Čau,
Andrejka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close