Najdi forum

Pozdravljeni,
v sredo to je čez par dni odpotujem na Irsko. Kdor koli ima kakršne koli informacije o Irski in S-Irski jih bom vesela.Plan sem si sicer že izdelala a zagotovo je kaj takšnega kar vsakemu drugače ostane v spominu. Kaj je res vredno ogleda, kakšne so cene, hostlov, hrane, nasplošno.
Hvala za vse hitre in formacije, časa nimam več veliko.
Lilijana

Lilijana,
s potovanja po Irski – rentacar, hostli, itd se je ravno vrnil moj brat, ki ti bo z veseljem odgovoril na tvoja vprašanja. Preveri svoj travel.over.net mejl!
Sicer pa je vsak v skupini (potovali so 4) porabil za tri tedensko potovanje okoli 220.000 sit – rentanje in zavarovanje avta, solidni hostli, vstopnine v muzeje in ostale znamenitosti, hrana, pijača, pijača, pijača…

Irska je super. Tam sem bila tri leta nazaj. Sicer sem ze malo pozabila cene in to, ampak moja prijateljica je bila tam julija in ce te kaj zanima, jo lahko vprasam. Ce si studentka, obvezno vzemi studentsko kartico, za popuste! Stopanje ni problem. Ljudje so zelo prijazni.
Uzivaj!

Pozdravljena,
vesela bi bila vsake informacije, kaj si ogledati morda takšnega kar ni v knjigah, kakšne so cene, hostli, hrana in še kaj.Skratka čim več informacij.
Časa imam le še do jutri.
Lep pozdrav in hvala

ojla,

te cene so za “glavno sezono” – hostli: okoli 15E (12-18E), kampi 8E, BB 25-30E. Nakupovanje hrane v Lidlu in pdobnih trg. je cenovno priblizno enako. V hostlih so popolnoma opremljene kuhinje, tako da si bos lahko sama kuhala. Ce pa gres ven na obrok, je drago.
Bus, ki pelje v Dublin je okoli 1,50E. Ko sem bila jaz gor je bil 1E.
Kar se ogledov tice, pa ne vem, ce je kaj, kar ni v knjigah. Jaz sem imela LP.

Uzivaj na Irski!!!
A:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close