Lokalne agencije- Kemer
lep pozdrav!
Definitivno z lokalno agencijo.
Cene so krepko nižje za isto storitev in brez strahu saj se boste z našimi agencijami srečali na samem kraju – v končni fazi vse agencije vodijo na iste turistične točke.
Mi (osem slovencev) smo najeli kombi s klimo in lastnega vodiča za cel dan,pa je prišlo pol ceneje (seveda je razumevanje angleščine pogoj)
Pa srečno!!!!!
Mi smo bili letos v Kemerju in smo imeli z lokalnimi agencijami smolo. Na enem izletu smo imeli tako slab dolmuš, da sem bila vesela, da nismo kje obstali, vodič je bil sicer prijazen in se je strašno opravičeval, ampak nam je bilo vroče za umret, …. Ma nismo se imeli komu tožit, ker smo že plačali. Zato smo šli na drug izlet z drugo agencijo, ki nam je ob uri odhoda sporočila, da nas je premalo prijavljenih, da samo nas pa ne morejo peljat, pa da bi šli lahko nasl. dan, da bi rentali avto in bi bil on samo naš vodič – skratka obljube, mi smo imeli pa že za cel teden splanirano … So pa zelo prijazni. No, enkrat smo šli pa tudi z našo agencijo (ki po zakonu mora najet turškega vodiča), pa smo se tudi imeli zelo lušno.
Še cene: Rafting 12-15, Jeep 13-15, Kekova 20, Antalya+slapovi 10, Pamukkale 20, Chimera 13, Hammam 15, Vasi 10 – povsod s kosilom
Globtour je kar dosti dražji, res… Ma pojd z lokalnimi, res!
So pa na obeh agencijah rekli, da se končno lahko z nekom angleško zgovarjajo, ker so že siti ruščine in francoščine.
Forum je zaprt za komentiranje.