Avtocesta do Budimpešte
ja ta relacija je možna, če si vodič potem moraš na hrvaški meji imeti izpolnjen avtobusni potni list. Hja od Goričanov dalje oziroma od Letenye dalje je tudi en del že zgrajen in lani septembra je bilo predano prometu, vendar ni to čisto prava AC. za tovornjake je pa v redu , ker lažje peljejo. Aja, če greš v Budimpešto, moraš kupivi vinjeto za AC, saj v nasprotnem plačaš kazen če te policaj dobi.
Prijetno potovanje!
Frajla
Torej AC ni v celoti zgrajena.
Je torej boljše po “klasični” poti skozi Lenti, do Keszthelyja in nato ob Balatonu skozi Siofok do Szeherfehervara do avtoceste proti Budimpešti (to pot poznam, po njej smo se vozili pred 10 leti, ko sem bil nazadnje v Budimpešti),
ali po “novi” poti, do Goričan in nato po še ne popolnoma zgrajeni AC
?
A se vinjete lahko kupijo na meji oz. na bencinskih pumpah?
Se opravičujem če sem ime kakšnega kraja narobe napisal, ampak madžarščina je zame prava španska, pardon madžarska vas
lp
Po mojih podatkih (November 2004) je 10 dnevna matrica (madžarska vinjeta) za os. vozilo okrog 2.000 forintov, hrvaška cestnina pa te stane 7 kun, ampak se mi zdi, da se ji da izogniti 🙂
Po tej poti, ki si jo opisal sem jaz vozil do Budimpešte cca. 5 ur…normalna vožnja tja do 140km/h na avtocesti…
lp, Rain
No glede stroškov avtoceste na Hrvaškem te moram razočarati – to ni le 7 kun, temveč do mejnega prehoda Goričan pride okoli 40 kun. Že takoj ko se zapelješ pri Bregani na hrvaško avtocesto moraš plačati 5 kun, potem pa še dvakrat plačaš. od Bregane pa do mejnega prehoda Goričan potrebuješ 2 uri vožnje 8po predpisani hitrosti). Plačilu cestnine se lahko ogneš tako, da se pelješ po stari cesti preki Sesvete, Varaždina do mejnega prehoda, vendar jaz osebno raje plaćam tistih 40 kun za AC in sem hitro tam. Na drugi strani meje pa je do kraja Zamárdi malo slabša cest – AC ni še popolnoma izgrajen, je pa še vedno v redu, promet kar redek. V kraju Zamárdi pa zaviješ na AC proti Budimpešti – vinjeto lahko kupiš tudi na črpalki na AC. Naj te opozorim, da v Budimpešti je težava s parkiranjem osebnih vozil, in parkiranje se plača. Še najbolje je, da greš tja z avtom, tam ga parkiraš kjer se namestiš in potem uporabljaš javna prevozna sredstva in pa Borovo št.40 – slednji je še najbolje zanesljiv. Aha moram povedati, da je promet med tednom v Budimpešti zelo gost, tako, da za to, da prevoziš par km poti, potrebuješ lahko tudi več ur – odvisno od smeri in ure.
Pa še nekaj – imej malo potrpljenja, kajti s tujimi jeziki kot so angleščina in francoščina je malo težav, malo bolj obvladajo nemški jezik, če pa znaš madžarsko je pa perfektno!
Želim ti prijetno potepanje po budimpešti, ki je arhitekturno zelo lepo in bogato mesto.
Ob Balatonu je zgrajene že veliko avtoceste, po mojem mnenju približno za dve tretjini jezera.
Cena matrice za 4 dni je okrog 1500 SIT. 2x smo se peljali mimo kontrole, tako da znaki, ki obveščajo o video kontroli niso kar tako. Na strehi avtomobila imajo nameščeni dve kameri, ki posnameta vse avtomobile, ki pripeljejo mimo. Verjetno snemata tablice, saj je ob nakupu matrice nujno navesti registrsko število avtomobila.
Mi smo šli v eno smer preko Ptuja in Hravške, na mejni prehod Letenye in potem naprej do Balatona, nazaj grede pa mimo Keszthelyja in skozi Lenti do slovenske meje. Po obeh poteh gre še vedno grozno počasi, a bi se kljub temu odločil za pot skozi Lenti.
LP
Matic
PS: Seveda pa je odvisno od tega, kje živiš. Zame, ki sem iz LJ, pot preko Bregane (ki jo opisuje Frajla) nikakor ne pride v poštev.
Forum je zaprt za komentiranje.