Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zakynthos sredi septembra

Zakynthos sredi septembra

Sredi septembra imam namen obiskati Zakynthos.

Nastanjen naj bi bil v apartmaju v vasi Limni Keriou, blizu Laganasa.

Zanima me, če ima kdo izkušnje z Laganasom sredi septembra. Je še vedno poln Angležev žurajočih do jutra?

Tudi nasveti glede izposoje avta ali skuterja, glede restavracij v okolici in karkoli drugega, so seveda dobrodošli.

Za Zakintos ne vem, ampak če je soditi po Rodosu, je žurajočih Angležev še konec septembra na tone. Ampak če nisi ravno v Laganasu, se jim boš že izognil.

Po pripovedovanju receptorja v Laganasu je konec avgusta dosti manj ~urerske mladine.`ola namre
za
enja po
asi.
Jaz bi tudi sel

Ja septembra je Laganas se poln anglezev, ki ga veselo zurajo. Ce se zura tudi tebi to ni problem, drugac pa tut ni tolk hudo, ker mora vseskupi okoli polnoci potihniti in lastniki vbarov se tega kar drzijo. Jst sm mela sobo na glavno cesto dogajanja, pa ni blo nobenga pretiranga hupa in sem mirno spala.
Najem avta je odvisen od trajanja renta.Dalj casa mas avto, vec popusta dobis. Pa seveda od vrste avta. Jst sm vzela Fiat punto in dala 30Eur za dva dni. Je ogromn Rent a carjev, pa se mal sprehods med njimi, mal pocenkas, pa nardis deal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close