Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Portugalska (Cascais,Estoril)

Portugalska (Cascais,Estoril)

Pozdravljeni,
naslednji teden se odpravljam na evropsko prvenstvo v podvodnem ribolovu v mesto Cascais Portugal,
nikjer na internetu nisem zasledil ali je sploh mogoče dobit privat sobe kot pri nas npr..
Ponujajo samo hotele, ki pa so izredno dragi…

Če mi kdo lahko pomaga ali svetuje kaj kam naj se obrnem bi bil zelo vesel

lp
Peter

možno je dobit privat sobe, sicer pa je Cascais precej mondeno in turistično mesto in zato drago .. mirno si lahko najameš sobo tudi v Lizboni, ker do Cascaisa vozi še mestna železnica, cca 20 min … (končna postaja pa Estoril)… ki pa je zlo poceni -okrog euro v eno smer…

tudi jaz se mogoč odpravljam v portugal v začetku septembra .. a si dobil kak poceni let?

čau, vita

Let sem dobil za 78.000 SIT.. Adria air v Frankfurt in potem z Lufthanso do Lisbone..
V Cascaisu imamo evropsko prvenstvo.. Hotel v Cascaisu me pride 65 EUR na noč polpenzion..
Iščem pa kaj bolj ugodnega (kakšen privat apartma izven lahko 15 ali pa 20 km ven).

ja, cascais je pač bolj luksuz .. bogataške vile ob obali pa to … ampak še vedno ful luškano mestece .. ne v stilu naš portorož 🙂 po moje te ne rabi preveč skrbet glede prenočišča … najbolj poceni so penzioni, so ful lepo zrihtani, pa še zajtrk ponavadi dobiš zraven … cene pa so bile nekje do 30eur na noč za sobo z dvojno posteljo (torej za dve osebi) ponavadi … nikjer na port. nisem nikdar rezervirala vnaprej prenočišča, pa sem vedno dobila brez problema sobo (v cascaisu sicer nisem spala, sem raje v lizboni..) .. razen v lizboni sem enkrat hostel rezervirala vnaprej, ker je ful zaseden, tudi sept., tako da je bolj mala verjetnost, da dobiš sobo, če se oglasiš pri njih brez rezervacije…. vsaj v tistem v centru mesta je tako, je pa še eden, mislim da izven centra, preko reke. poglej malo na internetu za pensăo v okolici cascaisa oz. estorila … oz. upam, da najdeš kaj primernega kar neposredno tam. razen, če boste potapljači okupirali celotno zahodno portugalsko obalo in bodo vse sobe zasedene :)) (pa tudi to mislim, da se ni za bat.. bila sem v ericeiri, ko je bilo tam svet. prvenstvo v surfanju .. pa tudi ni mrgole surfarjev- kar je v bistvu škoda :)), in sem dobila poceni sobo .. )

No pa sem zrihtal..
apartma v Estorilu za 25 EUR na noč
ter kasneje hotel v Cascaisu (Baia hotel) za 50 EUR na noč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close