brazilija-sopotnik
helou!
do pred kratkim sem mislila, da gre tokrat vse po nacrtih, vendar je na zalost nekaj prislo vmes, zato potrebujem novega sopotnika. sla bi septembra (2. polovica) ali decembra (kar bi bilo se boljse zaradi vremena, letalskih kart, ki se trenutno too much drage, dejstva, da gres nekam na 40 stopinj ko je tukaj pod niclo in prides domov zagorel …)
skratka, planov nimam glede poti, okvirno bi zelela prileteti v rio in potem nadaljevati pot kot bo naneslo. sem pa ze govorila z neko babico, katere oce je zivel v braziliji, o sami poti, kaj priporoca … pac da cim vec izves, na koncu pa je odlocilen teren in dogodki, ki si vrstijo.
ce si zainteresiran sporoci cimprej!!!!!!!!!
pa pa-eva
cao!
ja, sem zainteresirana za tisti oglas in se temu modelu tudi prav kar poslala mail, vendar vse zadeve nisem resno jemala. drugace pa, kot ze receno, delam na tem potovanju za brazilijo ze drugo leto in si jo ze mocno zelim. z moje strani je uresnicljiva, moram pa najti le se sopotnika, ki je zanesljiv in ki bo zmozen nabrati okoli 400 000 sit za vso zadevo!
si ti za?
pa pa
sem pa definitivno jaz za!
brazilija je na moji wish listi NR. 1!!
rad bi ostal nekaj časa tam. če mi bo všeč celo več mesecev ali dlje.
Če že imaš kaj v planu mi sporoči, jaz imam že nekaj zamišljenih ciljev in idej kam iti. Čas decembra bi mi definitivno bolj ustrezal. Imam tudi ideje glede kart, mogoče se bo našlo kaj bolj ugodnega! Če si prebirala zadnje poste, si videla da sem ravno prišel iz mauriciusa. Izkušnje imam, portugalsko se začnem učit. Denar ni problem!
če si ti zanesljiva in prilagodljiva potem lahko celo nekaj časa potujema skupaj. ti ne bo žal
Za več mi piši na privat message ali radpotujem@hotmail.com.
cao, kok bi pa to kej prslo dnarja ? jz bisla ful septembra ker trenutno delam za ene bl odklopljene počitnice pa to..pa z ruzaakom valda ane…aja sm Špela 🙂 drugac..dej c se da mi kej vec povej.sama sm mislla najprej na kubo…sam zdj me pa vleče mal v afriko k mam prjatlco v Tunisu kjer bi se loh spotoma oglasila…c mas ksno idejo al pa kej podobnga mi povej..
lp, špela
helou vsi!
ja to je tko v zivljenju, ko ze odmislis neko stvar in misli preusmeris na nekaj drugega, pa se spet pojavi moznost za realizacijo prve stvari!
skratka-jz bi sla konec novembra (se mi zdi najboljse-takrat se tukaj ze zacenja depresija), za ne vem koliko casa-tukaj sem lahko fleksibilna, vem pa da zelim preziveti v braziliji najmanj mesec dni. tudi jaz bi letela do ria in potem po vzhodni obali navzdol/ali pa rahlo v notranjost/stvar dogovora-neka babica, ki je imela oceta v braziliji mi je dala par nasvetov … eden izmed njih je bil tudi, naj ne obiscem sao paola, saj naj bi bil betonska dzungla. spalo bi se v hostlih/pri domacinih – spet stvar dogovora. muvalo bi se kar naprej, sama namrec ne maram biti stacionirana predoolgo casa.
za letalske karte pa je treba rezervirati in stopiti v akcijo CIMPREJ!!!!! saj je vsako leto vse prebukirano poleti.
res zainteresirani se javite – tisti, ki ste 80 posto, da bi lahko stvar realizirali, in se dobimo na eni pijacki!
moja cifra je 051/332 711
pa pa
cao!
ja jz definitvno morm ze nekam it, kr ce ne bom eksplodirala, tko da me zanima kok resna si?!:) fora je namrec v tem, da bi sla jz res definitivno rada v brazilijo, sam ce bo spet prslo do mutenja, pa nezaneljivosti … bom sla pol sama septembra v francijo, spanijo … sam to bi bilo fajn cim prej vedet kateri plan se bo realiziral.
en iz tega foruma je tud zainteresiran za to potovanje, tko da jz predlagam, da me poklices na 051/ 332 711 in se dogovoriva za drink, kr ce se gre, kokr sm ze 500 000 napisala, je treba zacet gledat za karte-STA ima zdej s taksami vred po 170 000 sit (taxe znasajo kr 50 000-60 000sit).
tko da javi se:)
pa pa
cao!
pravkar sem se vrnila iz poslovalnice STA in dobila naslednje informacije:
-IBERIA: odhod iz Dunaja od 22.11.do 28.11., leti se v Rio stane s taksami vred 190 000 sit.; prihod: 21. 12. do 30. 12.
-ALITALIA: odhod iz Dunaja, 25. 11. (vse odvisno kot pri Iberii kdaj rezerviras, koliko je se prostih mest …), leti se v Sao, stane nekaj cez 170 000 sit s taksami vred; prihod: od 21. 12. vsak drugi dan do 31. 12. ali pa 22.1. 2006, kar bi bilo super, vendar imam pomisleke zaradi izpitov.
rezervacija stane 5000 sit, ni je treba placati takoj (placa se v roku enega tedna), ce pride boljsa ponudba, se premislis, rezervacija ostane (teh 5000 sit upostevajo), ce pa gre vse k vragu, pa se teh 5000 sit uposteva naslednje leto, ko/ce rezerviras karto pri njih.
karto se kupi pri iberii 3 tedne pred odhodom, pri alitalii pa mesec dni prej.
zato res prosim vse zainteresirane, da poveste svoje zelje, gledanja … in se karta cim prej rezervira, ker bo vse manj prosih mest. lansko leto je bilo ob takem casu ze ful zasedeno … tako kot recimo trenutno british airways, ki ima karte po 108 000 sit.:)
lepo se imejte:)
Forum je zaprt za komentiranje.