Najdi forum

kanarski otoki

Zanima me, če ima kdo izkupšnje s potovanjem po kanarskih v lastni režiji. Kako je z iskanjem prenočišč in kakšne približno so cene (prenočišče, hrana, najem avta ali skuterja, vstopnine, pijača). Kako pa je s potovanjem med otoki. Po mojih podatkih trajekti vozijo precej dolgo pa še ob neprimernih urah, npr. zelo pozen prihod na cilj.
Hvala za vse informacije!

lp

februarja sem dal za hotel na Teneriffi 4* polpenzion 25 eurov, sicer te 4* niso bile tako kot drugod, ampak slabse. Rezerviral sem preko http://www.lastminute-express.de. Rentacar pa je bil najbolj ugoden pri avisu in sicer ca. 100 eurov za en teden, sem tudi rezerviral preko interneta. Letel pa sem s Condorjem, 200 eurov povratna. Potem pa sem sel s trajektom Granajoray na LaGomero, Takrat so imeli ugodno ponudbo trajekt + rent-a-car za tri dni…. samo ne vem vec koliko je prislo. Drugace pa so bile cene prenocisc na La Gomeri ca. dvakrat drazje kot na Teneriffi
lp

tudi mene zanima, kako je z iskanjem prenočišč in prehrano na kanarskih otokih. nisem še nobene teme zasledila o tem, tko da bi tudi meni prav prišle kakšne informacije.
lep dan
petra

Kako je pa s cenami hrane in podobno? Ali ima kdo izkušnje z iskanjem prenočišča na mestu samem, brez rezervcij od doma?
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close