Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kampi na Krku ali okolica Crikvenice

kampi na Krku ali okolica Crikvenice

Že leta dopustujem v kampu Ladin gaj. Ker sva si letos z možem zaželela malce spremembe, me zanimajo kampi na Krku ali v okolici Crikvenice. Kamp naj bi bil kolikor toliko urejen, imel naj bi tudi trgovino, mogoče restavracijo… Katerega mi priporočate? Kako pa je z apartmaji? Imam idejo, da bi se kar odpeljala dol in tam nekaj poiskala, a je mož malce skeptičen. Imam kdo izkušnje s tem?

Hvala in lep pozdrav,

B.

Najbolje, da malo pobrskata po internetu, kje so kakšni kampi, ker se najde tudi dosti napisanega pa da ne hodita za brezveze od kampa do kampa. Lahko si pa tudi samo pregledata ponudbo pa jo potem mahneta za kakšen dan, dva dol pa tud sama prečekirata, kako je v resnici, ker nihče ne ve, kaj je oz. bo vama najbolj ušeč.

Pozdravljeni!
S fantom sva sla veckrat na Krk v kamp Njivice. Luskano, bolj majhno, poceni. Do restavracij je zelo blizu, morje cisto…
Drugace pa smo bili ravno prejsnji vikend na Krku. Takoj ko prides cez most na desno je veliko parkirisce, kjer so ponujali apartmaje. Bilo nas je 5, in bi bila prakticno cena v campu ravno toliko kot smo dali za apartma v Cizicih (50 eur na noc).
Mislim da se da brez problemov dobiti apartma, samo ce se malo sprehodis na okrog. Ce smo ga mi dobili v glavni sezoni, ne da bi si kaj rezervirali…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close