Najdi forum

Strunjan

Pozdravljeni!

Letos grem prvič v Strunjan in me zanima, če se tam kaj dogaja? Je kaj trgovin, kafičev ali kaj podobnega? Koliko km je do Portoroža in če je možno peš?

Hvala in LP!

Strunjan je bolj zaspan, kar se žuranja tiče. So pa lahko prekrasni romantični večeri na solinah.
V Portorož pa najlažje prideš skozi tunel, ki je med Strunjanom in Portorožem – stara želežniška proga. Prej je seveda s kolesom.

Takoj ko se zavije z glavne ceste proti Strunjanu je trafika, trgovina in gostilna. Tudi v blizini kempa je trgovina in pizzeria, pa seveda lokalcek na strunjanski plazi, ki pa je zvecer zaprt. Dalj casa pa je odprta gostilna na plazi ob solinah. Drugace je to res zaspano mestece, ki pa ponuja krasen razgled na Piran in strunjanske soline, ter pohajanje po strunjankem klifu. Do Portoroza se lahko pride pes skozi tunel (dobre pol ure hoje).
Ana

Hvala vama!

LP!

Men je Strunjan sicer všeč sam je bol osamljen in ni nobenih trgovinic in lokalov vse kar je je v hotelih! En dan se pejt kopat v hotel svoboda, kajti tam naj bi bile neke terme!

Hvala, sem si premislila glede Strunjana. Grem v Umag, se malo več dogaja, preizkušeno je pa še cena je enaka.

Hvala vsem in LP!

Abby prištej še potne stroške in znatno višje cene…………je pa mesto res živahno in zanimivo – bilo v mojih letih.

Ja vem zrelka, . . . sicer pa sem dobila app v Umagu zelo poceni, tako da se ne sekiram preveč.

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close