Najdi forum

jordanija

Odhajam v Jordanijo za teden dni, pa me zanima ali je kdo bil pred kratkim. Zanima me predvsem to ali obstajajo tudi ogledi z lokalnimi agencijami ipd., kako gledajo na to, če ženska sama tam potuje? skratka čimveč praktičnih izkušenj prosim. Hvala za informacije

Živjo,

ravno včeraj sem se vrnil iz dvotedenskega potepanja po Jordaniji. Kar se tiče ogledov, se samo izogibaj taksistov v Aqabi, ker te bodo obrali do kosti in peljali na povsem druge oglede, kot jih opisuje LP. Predvsem pazi! ko greš v Wadi Rum, ker je ogromno ljudi, ki pridejo iz Aqabe s taksisti/vodiči in sploh ne vidijo vasice Rum, ker je ta v t.i. “protected area” in je zato za taksiste nedostopna. Kar se tiče potovanja za ženske, bodi najbolj pazljiva tam, kjer zgleda najbolj zahodnjasko, predvsem izpostavljam Mrtvo morje (naši Kitajski kolegici je nekdo vdrl v tuše) in pa poglej v Lonelyju, kateri hoteli so v redu za ženske solo, če potujes naokoli. Zdi pa se mi, da si že tam in si šla z zadnjim charterskim letom od Kompasa, zato ti lahko tole pomaga, če boš zasla v kak internet cafe, drugače se pa lepo imej!
lp m

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close