Najdi forum

Sharm el Sheik

V septembru odhajava za 14 dni v Sharam. Zanima me samo ena stvar od tistih, ki so že bili tam. Zanima me namreč ali imajo tam kakšen delfinarij, ker sem slišala da baje obstaja in da si ga je dobro ogledat.

Res je !!!!
Splača se ogledat nastop z delfini,ki jih dresirata dva mladeniča!! Res si presenečen kaj vse jim uspe narediti ! Midva sva že na letališču dobila letak oz vabilo za predstavo,vzela taxi in se odpeljala do delfinarija.Cena vstopnice je bila marca letos 30 EGP,kar je približno 1.500 sit.Z isic kartico imate 50% popusta pri vstopnini. Če se ne motim se “šou” začne ob 15h! Torej vam res priporočam in garantirano nepozabno doživetje! Če pa vas še kaj zanima pa vprašajte! LP in uživajte v senčki!!!!

Najlepša hvala za odgovor.

Prosim poveš tistim, ki ne vemo malo več o tej isic kartici. Kje jo nabaviš in kje vse se jo da ponucat.Hvala in LP ursa

ISIC (international student iddenzity card) lahko dobijo samo študentje s statusom. Zate očitno ne velja. Če pa slučajno delaš kot učiteljica majo pa podobno samo za učitelje.
Dobit se jih da na STA al pa pri Erazmus. Pa še kje verjetno.

ISIC
ITIC

Mati še vedno planiraš to potovanje ali te je strah?

Sva se odločila, da ne greva, ker so najprej v agenciji govorili, da ne bodo leteli dol, pol čez ene par dni da bodo, ampak da ne bo nobenih izletov in da bova praktično lahko samo na relaciji hotel plaža. Sedaj greva pa v Turčijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close