Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na gorenjsko

kam na gorenjsko

V začetku avgusta bi šli z majhnim otrokom za par dni na Gorenjsko – Kranjska gora, Mojstrana? Nič nismo še rezervirali, rabimo apartma. Imate kakšen predlog? LP

Pojdi raje v Martuljek

http://www.nepi.si/apartmaji/SLO/apartmaji.htm

Če te zanima v Kranjski Gori lahko jaz povprašam znanko, ki oddaja lep apartma
pod smučiščem.
LP

Jezersko
Bohinj
ja, Martuljek se tudi meni zdi bolj simpatičen kot Kranjska Gora
Rateče
Begunje
Cerklje

Ne Rateče – toliko komarjev kot v tropih in toliko muh kot na najhujšem gnojniku…..odsvetujem

Ker sem z Gorenjske ti svetujem Bled…Največ stvari za počet!!

Jaz sem tut iz Gorenjske in mi je bolj všeč Kranjska gora (ali Podkoren, tam jih tut velik oddaja apartmaje). Ker je od vseh apartmajev možno v center priti peš, ker ni problemov s parkiranjem, ker so dobre gostilne (na Bledu je kar problem kje jest), ker je letos kar precej turistov je vzdušje kar prijetno, zač. avgusta je ponavadi lepo vreme vendar ni soparno, …

v Gozd Martuljku nimaš kaj počet (preverjeno)

v Ratečah so komarji zaradi Zelencev, čeprav naj bi špricali; muhe pa zaradi kmetij najbrž

Ful mi je pa lepo v Bohinju v Stari Fužini in Srednji vasi, to je prava Gorenjska!!!!!!
Jaz bi šla na tvojem mestu tja (ne bi pa tam živela)

čao

Zdravo! Res je, da se je začelo zadnje čase v Kranjski Gori kar nekaj stvari dogajati, sama v Kranjski Gori tudi delam, vendar pa se mi zdi, da za mlade, sploh za otroke nimaš čisto nič pametnega… Jasna je (za moje pojme) občutno premrzla za kopanje, aktivnosti pa poleg na novo odkritega rodlbandla ni nič… Ostane ti samo kolo…
Bled pa je le Bled, imaš en kup anktivnost, mislim, da imaš picerij in gostilnic celo več kot v Kranjski, lahko se kopaš, če ti paše, se sprehajaš okoli jezera, greš na grad, na otok s pletno,ali pa se pelješ s kočijo, kar je otrokom sigurno zanimivo…
To je moje mnenje… LP

Bled je za it na izlet, pa še takrat je za imet debelo denarnico. Cene so navite in malodane ti ne zaračunajo sprehod po promenadi. Bohinj je nekako ista pašta, z razliko, da se da veliko nezahtevnega planinarit – isto velja za Martuljek. Smo pač bolj pohodniška family – prilagojena otroškim korakom ali tatijevi volji prenašanja v nahrbtničku – ta je na vsakem dopustu obvezen!

Diskoteke itd. pa imaš v vsakem mestu, da o poletnih veselicah in takih ali drugačnih nočeh ne govorimo.

če imaš pa malega otroka ponočevanje odpade. Mi gredo lasje pokonci, ko dojenčki vegetirajo v vozičkih ob dveh ponoči. Naj ga pustijo babici ali pa najamejo varuško in se grejo sami poveselit. Saj vsem paše sprostitev.

Pa sej, tudi če se nastaniš recimo v Kr. Gori, greš še vedno lahko na izlet na BLed ali v Bohinj itd. in delaš enodnevne ture/izlete, se mi zdi še vse čisto v eni dost bližnji okolici.

Pokljuka, Jezersko, Preddvor

Bohinj!

Pa zakaj bi hodil iz Kranjske gore na izlet na Bled.
Če ste se odločili za KG priporočam izlet do ” koče na tromeji “. To je od Rateč gor – se da z avtom, čeprav je cesta bolj švoh. Imajo igrala za otroke in FANTASTIČNO gobovo juho in ostale gobarske specialitete.

Le izlet je tudi do Aljaževega doma v Vratih. Dostopno z avtom in potem imaš ogromno možnosti za sprehode – samo kake dudice ne izgubite. To se nam je primerilo in naša crta pač je hotela samo dudico od določenega proizvajalca, Ki je pa na Jesenicah redkost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close