Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na dopust septemba

Kam na dopust septemba

Zanima me kam predlagate na dopust septembra . Razmišljam o kakem otoku na Hrvaškem ali pa Grčija .Predloge bi prosil!!

ojla!

grčija je po moje super idealna za september..jaz sem bila lani, pa je bilo super vreme (kar je mogoče na hrvaškem že bolj vprašljivo), doli pa je sigurno bilo vsak dan od 28-32 stopinj, ponoci pa prijetno za spanje…odvisno seveda, kaksen dopust si zelis, tako moras tudi otoke izbirat, oziroma kraje…jaz sem bila recimo na krfu, ki je septembra cudovito zelen, ampak tud feste ni manjkalo, kar je meni ena fajn kombinacija:))

tako da kjerkoli po grciji sigurno toplo vreme, kateri otok pa je tvoja izbira, sej pravim, al zeliš bolj fešto al bolj mir….

lp,
Nina

No tudi Hrvaška je septembra lepa. Ta mesec je za mnoge dopustovanje na morju najlepše: sonce ne pripeka več s tako močjo, noči so že hladne in se super spi, morje pa je še vedno toplo. Kam? Odvisno ali greš sama, z družbo, z otroki…..

Kaj pa mogoče Egipt, cene so zelo podobne v primerjavi z Grčijo, če ne še ceneje. Sama grem v začetku septembra za 14 dni v Sharm el Sheik in vem da bo takrat še tam zelo toplo in nobene bojazni za slabo vreme.

Priporočam otok Ugljan, več o njemu pa v sosednji temi…

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close