Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prenočišča na Irskem

Prenočišča na Irskem

V avgustu se odpravljava na Irsko, zato naju zanimajo najcenejša prenočišča (hostli, b&b…), ki ste jih obiskali na svojih potepanjih po Irski, predvsem v Dublinu (kjer so verjetno najdražji), zato če ima kdo kakšno priporočilo oziroma predloge, se priporočava, hkrati pa tudi predloge za oglede manj znanih znamenitosti. Hvala vnaprej…

Pa še to, zanima naju, če ste se mogoče iz Irske odpravili še na Škotsko in s katerim trajektom ter iz katerega do katerega mesta je to bilo. Hvala.

Lani sem bila na Irskem in Škotskem in ti moram povedati, da iz Irske na Škotsko peljejo trajekti samo ob 9:00 h zjutraj in 21:00 h zvečer. Vmes je bil še en trajekt okoli 13:00 h , vendar je bil takrat ko sem bila jst pokvarjen in so bile proge odpovedane za nekaj tednov.
Jst nisem vedal, da so trajekti tako redni, če želiš pridet iz Irske na Škotsko ali Anglijo in mi je čisto porušilo plane in dobro voljo. Za-to ti predlagam, da na internetu ( podatki so zelo točni in zelo dobri ) poiščeš linije trajektov in vozni red.
Moja linija je bila: Larne – Streaner ( nekaj takega; sem že pozabila )

LP,
Tjasa

na irskem in škotskem se ti najbolj splača kempirat-najbolj cenovno ugodno. jaz sem vedno imela kar srečo z vremenom, pa če imaš šotor srednjega cenovnega razreda se ti ne more nič zgodit (premočit).

V Dublinu ti priporočam hostel “Dublin Hostelling International (An Oige)”

(5min hoje do O’Conell St; zajtrk vključen v ceno; enkratno osebje)

Priporočam izlet v Wicklow 🙂

Zadnja sprememba (23-07-05 14:03)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close