bolgarija, je že kdo bil tam; rabim nasvete
al pa če mal poisces po starih sporocilih, je blo vse ze 16x povedano 😀
drgač pa ja: oropal te bodo, okradl te bodo, zastrupili iz hrano. če si taka pičkica patetična, da tega ne znaš najdt in da te je strah it v en EVROPSKI turistični resort, pol res boljs, da doma drkaš kurac in namakaš noge v lavor s slano vodo…
pa še čez srbijo gre avijon, ko letiš tja dol.. a veš kok je to nevarn???
poglej jaka!
sm biu že po dost državah po svetu. ok v bolgariji še nism bil . slišu sm kaj se tm dogaja. če rabm nasvet ga rabm. pa ne zato da se tja ne bi upu it. bil sm že v bronxu u amriki pa vrjam da ni blo hudo tko k se govori pa še marsi kje. previdnost ni odveč, ker s tremi kolegi potujemo sami. razumeš. res da sm še dečko sam te tvoji izrazi drkaj kurac so na forumih zlo ne dobrodošli.
no letos gremo pa z agencijo prvič s 6-imi sošolci tja, bivšimi sošolci a ne, sm jih prepriču da gremo in to je to.
ja, hvala za lepe odgovore
LP
btw. klikni na tole, pa se ti morda prikaže marija:
to sm že vse prečakeru, marsi kej prebral pa zvedu sam z noben nism še govoru k je bil tm sam zgleda da stakim kretenom k si ti se nč ne da zment………
in ker mam enga kolega sj ni važn…….. ti bom u kratkem zrihtu kakšn virus in da boš sm gor s svojim compom bl težko gor pršu ker ti nau več delu……….. pozab… pa ne zajebavi dokler sm dobre volje…
vrjam al pa ne…….. pr teh letih če jih maš sploh tok bi mel v glavi lahk kej več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol lol lol
a ne, kaj računalničarji vse znamo!
IP po šou po gobe =) ja
Ojla!
V Bolgariji sem bla par let nazaj, s frendico sva večinoma kampirali. Midve nisva mele nobene slabe izkušnje kar se kraje tiče, je pa res, da se ljudje ponekod zelo čudno vedejo. Ble sva tudi na obali, vendar me masovni turizem ne pritegne, zato nisva ostale dolgo. Po moje se ob rahli pazljivosti nimaš česa bat, na turističnih destinacijah se pač vedno pojavljajo tatovi. Če vas je šest, se boste že nekak tko zmanil, da ne boste puščal stvari sredi plaže.
Lepo potovanje!
anka
Pozdrav!
Lani sem bila v Bolgariji in je bilo fajn. Le umazano je, predvsem WC-ji. Bila sem v Ravdi, ki je nekaj km vstran od Sončne obale. V Sončni obali je veliko raznoraznih lokalov, diskotek restavracij ,v glavnem dosti nudijo za zabavo, če poslušaš dance glasbo. Če ti je všeč kaki rok ali metal pa boš težko našel kakšen klub ali pub s takšno glasbo. Tudi prodajalk ljubezeni ne manja.V dražjih in bolj urejenih lokali je potrebno Wc plačati in tudi za toaletni papir. :::)))) S taxistom se vnaprej dogovori za plačilo, če ne te bo “nategno”!!
Priporočam ogled Varne, plaže so O.K. Drugače pa so domačini, ki prodajajo na stojnicah jezni in te kar naderejo, če prejemaš njihove stvari in potem nič ne kupiš. Kupiti pa je možno veliko ponarejenih oz. neoriginalnih stvari (tenisk, ur, raznoraznega nakita…)
Lepo se imejte V Bolgariji.
Pozdravcek, Nela
Forum je zaprt za komentiranje.