Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice oddam stanovanje v piranu

oddam stanovanje v piranu

v piranu pri tartinijevem trgu v poletnih mesecih oddam dvosobno stanovanje (5+1 ležišč) s klimo in satelitsko tv. 20000/dan za stanovanje

ne mi zamerit, ma men se to zdi precej drago.
na mesec je to 600 jurjev…
Saj to ni Manhatan 🙂

lpd

to je svinjsko drago, po mojem mneju daleč nad realno ceno to je piran ne monte carlo

P.S. moje mnejne
Pa lep pozdrav

no se enkrat jaz. na žalost so takšne cene v našem primorju. sicer pa ne moraš to pomnožit s 30 in rečt da je za cel mesec to 600 tisoč, ker so takšne cene le od junija do konca avgusta. Drugače je pa kamp v Luciji 2500 sit po osebi na dan, pa si to zmnoži z 6 kolikor je v dvosobnem stanovanju postelj, poleg tega pa imaš še kopalnico, kuhinjo in v stanovanju klimo. takšne so pač cene. preveriš jih lahko tudi v kakšni agenciji, ki oddaja sobe in stanovanja v sezoni v našem primorju.

Ojla,

tud men se zdi to zelo drago, ampak ce bos koga dobila tud vredu.
pa 6 ljudi v dvosobnem stanovanju tudi ni ravno udobno… razen ce niso en na drugem :-))))

Lp

Andrej

joj en na drugemu. stanovanje ima 2 sobi od katerega je v eni zakonska postelja, v drugi so tri postelje, potem pa je en večji dnevni prostor kjer je jedilna miza, v tem prostoru pa je tudi kavč, ki se lahko raztegne. zraven je pa še kuhinja. in naj povem, da postelje niso prav nič natlačene. za ceno sem pa že rekla, da taka je če oddaš preko agencije, tako, da si je nisem jaz zmislila. ampak vsak zase ve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close