Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam v Grčiji na žuriranje??

Kam v Grčiji na žuriranje??

Ker smo se na hitro odločili da letos peljemo naši dve pubertetnici v Grčijo me zanima kje se kaj zanimivega dogaja??
Iščemo življenja poln kraj z lepo plažo in ne preveč hotelskim naseljem in živahnim nočnim življenjem?
Šli bi konec julija za 7 dni z letalom…
za nasvete TNX..
mojca

Bili smo samo na Krfu in sicer v Messonghi hotelskem kompleksu. Plaža je dokaj ugodna in ponoči se tudi dogaja – na srečo smo imeli sobo malo oddaljeno, ker nismo več najstniki.

Ko smo pa pohajai okoli slišiš in vidiš marsikaj. Tako pravijo da je Gouvia ( pišem po spominu in najbrž ni napisano pravilno ) za žurat super, na žalost pa plaže ni.

So pa plaže na severu – se ne spomnim kraja, kamor zahaja mladina. Se nisem zanimala ker imam rada mir in otroci še niso v fazi nočnega norenja – prav bojim se teh let…

Zakintos, Zakintos, Zakintos

Zakintos-Laganas-peščena plaža blizu in žur do jutranjih ur,pa še kakšno želvo lahko zajahaš v morju.Agencija Kažipot ima poceni.Verjetno pa Mykonos za bolj drag žur,če ne pa Ios .
Lp

Oj!

Krf Sidari…..eno samo zuranje, so pa hoteli tud malo iz sredisca, tako da se da normalno spat:)) drugac pa kraj sam po sebi kafic pri kaficu, diskoteka zravn druge…norisnica, pa mi smo bli septembra pa je blo noro, tak da je julija verjetno 3x boljse:))

pa lep dopust!

NIna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close