Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice last minute triki

last minute triki

– doplačila za : enoposteljno sobo , penzion
– ponujajo vam največje kraje masovnega turizma z najslabšimi hoteli
– v hotelu ste brez predstavika agencije
– dobiste to kar turisti zavračajo v redni ponudbi
– taksa agencije , najmanj 2000 sit ,

v nekaterih primerih je last minute dražji od redne cene hotelov.
navidezna znižanja – najprej podražijo in nato znižajo , razlika je zvišanje cen

prijava traja najmanj pol ure , z tem da v pogodbi zgleda brilijantno,m na cilju pa katastrofalno !
možnosti za pritožbo : nične !

drag dopust na nivoju masovnega turizma v hotelskih naseljih z nekaj 1000 gosti !

to ni to čemur je namenjen ta forum

pravilo popotništva : brez agencij , privatne sobe , penzioni ali manjši hoteli !

Točno tako.
Ko pregledujem hotele, ki jih ponujajo ugotavljam, da so to res najslabši hoteli in povrhu še
za veliko denarja.

Sama nimam slabih izkušenj z last minute variantami. Smo bili v Dominikanski, na Šrilanki, Kubi, Samosu, Tuniziji in na Lesbosu vse na to varianto. Samo v Tuniziji je bilo pod pričakovanji, pa še to zaradi tega, ker je bil hotel no name. Drugače pa so bili hoteli večinoma 4*, ponudba točno taka kot v redni prodaji, skratka z dopusta se vedno vrnemo zadovolnji.

citat – ponudba točno taka kot v redni prodaji

pogledali na hotelski cenik v hoteli in ošteli stroške prijave agencije , primerjali polpenzion last minute in penzion hotela. že to da greste jest izven hotela , poceni potovanje za 30 % !
najugodnejše je bed & breakfast !

ste pač povprečni turist , ki se mu ne da nič izven standardne ponudbe , in je že 2 km oddaljen hrib , na katerega ni označene poti prevelik zalogaj. saj veste , turisti sprašujejo eno in isto !

Brez žaljenja prosim! Očitno ne prenesete, da ima lahko nekdo tudi drugačne izkušnje in mnenja.
Brez skrbi, da zmoremo takšno pot. V vašo vednost, vedno rentamo avto in si sami ogledamo vse kar nas zanima, brez agencije.

Pa še to :
mislim, da je bistvo foruma izmenjava mnenj in izkušenj, ne pa vsiljevanje svojih osebnih prepričanj.

lord ne vsiljuje osebnih prepričanj , naveličal se je plačevati , da nekdo zasluži več kot je tržno logično. turizem je posel , in kaj pa ostane po koncu sezone ljudem ki delajo v turizmu ?

denar !

smisel tega foruma pa je poiskati pot za čimcenejše počitnice. tudi sam sem 2 leti verjel da je v topolšici poceni. aodkril sem mnogo cenejšo varianto.

Ampak si pa malo “ZMATRAN”…

drži. za to pa grem na dopust !

pozabil sem še povedati , kako me je lani uslužbenka ilirike nadrla !

Pa saj ni čudno da te je! Za vsako rit šiba raste.

LW nadira(žali) goste foruma, ker pač večina nadira njega. saj veste tisto zgodbo, otroka doma so tepli in potem ni znal drugače komunicirat kot z nasiljem!

LW ne vem če veš kaj je pravi LM. ampak re pravi, ne ta komercialno zapakiran, ki se je pojavil zadnja leta kot blagovna znamka. v tistem LM lahko dobiš RES ugodno ceno. verjetno poznaš ultra LM od LTUR, kjer se pojavijo cene v zadnjih 48 urah pred poletom (penzioni ali samo let. karte). nisi pa verjetno še slišal za airhitch in še kaj podobnega ko so cene stand-by oziroma kompanije zapolnjujejo zadnja mesta po precej nižjih cenah. raje to kot prazni sedeži na vaionu oz. že vnaprej zakupljene sobe v hotelu.
lp

Jaz bi te še nabutal, če bi mi še v živo neprestano težil.

Brez takih izpadov Niko. Če ti nekaj ni všeč, lahko komentiraš na malo drugačen način ne pa to…..

Glede LM gre pa lahko velikokrat za nateg. To so pač dogovori med agencijami in hoteli, ki ne bi želeli biti prazni…….En LM varianta se je zgodila meni in prijateljici. Šle sva z isto agencijo in isto sekundo – ona je dobila skoraj nadstandard glede hotela jaz pa poden od podna. Pa se ne gre za to – če greš LM varianto moraš pač to vzet v zakup.

Moj hotel že ni bil vreden plačanega denarja, prijateljica je prišla pa skozi ohoho…

Ok, priznam, ne bi ga nabutal, ker tega ne počnem. Vendar, če bi se obnašal v živo tako kot se na tem forumu, bi mu dal pa jasno vedeti tisto kar mu je.
Prav tako njemu ni potrebno vseskozi žaliti in zaničevati, ter z ovcami in ne vem katerimi živalmi označevat tistih, ki želijo svoj prosti čas preživeti še kako drugače kot slediti njegovi pastirski piščalki v Topolšico ali kamorkoli si že izmisli.
Prav tako mu ni treba širiti nekega nacionalizma po tem forumu. Sem pričakoval da so vsaj popotniki drugačni. Aja, on ni popotnik, on ni turist, on je počitnikar, dopustnik, al karkoli že. Njemu je to oproščeno.
In potem imam jaz izpad, ko nekomu rečem, da bi ga prebutal. Nekdo, ki hujska proti neki naciji, proti načinu življenja, ki mu ni všeč, to pa ni izpad? HINAVŠČINA!!!

Sploh ne HINAVŠČINA ampak SLOVENŠČINA. Sem vzgojena v duhu ” bratstva in enotnosti “. V Sloveniji smo se morali učiti srbsko – hrvatski. Seveda smo znali in znamo samo JAZ “sam pač zaboravila” .

Ravno tako kot primorka znam Italijansko in to zelo dobro, vendar ga pred Benetkami ne bom uporabljala. Zakaj? Ker v obalnem področju še vedno živijo SLOVENCI, ki se zavedajo svojega ponosa in jezika in se ne prodajo že toliko let.

Nemoj da ideš mojom ulicom!!!!!!!

Super si!

no zrelka nisi baš ZABORAVILA, kar dobro ti gre,se pa popolnoma strinjam z nikom,tega lordwalesa bi ga tko…….
človek definitivno ni za ta forum in administrator bi že moral zdavnaj ukrepati!
kar se pa tiče LM pa tko:eni pridejo dober čez eni ga pa n……!
tko je in bo-pa lep dan še naprej vam želim!

uradni jezik na tem forumu je slovensščina !

a si se to sam spomnil ali si videl kje na internetu?bravooooo!zelo si inteligenten,se da videti tudi iz tvojih prispevkov-samo ti tvoji prispevki niso za ta forum,najdi kaj tebi primernega saj si dovolj inteligenten(mogoče kakšen RINGARAJA ali ŽIV ŽAV,…….)pa po pameti!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close