Otoki Kikladov in Dekanzeov
Lahko dostopni (iz Brnika celo poletje, redne ladijske linije med otoki), prijetna klima, vročino se lahko prenaša, dobra hrana, … vsak otok je svet zase, … bila sem na 5. od naštetih:
DODEKANEZI (pomeni 12 otokov): RODOS, KOS, KARPATOS, Simi, Halki, Tilos, Nisiros, Kalimnos, Leros, Parmos, Agathonisi, Kasos
KIKLADI: SANTORINI, IOS, NAXOS, PAROS, MIKONOS, TINOS, Delos, Milos, Andros, …
vulkanskega izvora: Paros, Milos, Santorini, Nisiros, Giali, Kos.
Glede Tinosa sem bila 90%, da grem letos, vendar ne grem… Vidva kar pojdita in potem poročajta. Mene poleg Tinosa mika skok na Mikonos. Kajti do sedaj mi je bil naj-naj Santorini, ki je nekako v tem stilu (saj veš, da je večino motivov na razglednicah iz teh dveh otokov). In tja se bom še vrnila, medtem ko je bil možu najlepši Rodos. O Kosu si pa preberi kaj več v poletni številki Horizonta, ki izide po 10.7.
Glede agencije: jaz vedno vse preverim na internetu, tako, da me kvaliteta hotela ne preseneti, pa na hotelkritiken in podobnih straneh, vse izlete si pa organiziram sama z lokalnimi avtobusi in avtom (vedno za 1 dan, če ne bi bilo otrok bi rentali motor), vse informacije so v info-mapah v recepcijah hotelov in sploh že doma skočim na net…
Lepo se imej, kjerkoli že boš!
Forum je zaprt za komentiranje.