Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Otoki Kikladov in Dekanzeov

Otoki Kikladov in Dekanzeov

povejte kaj o tej destinaciji tisti, ki ste tam že bili
hvala

Lahko dostopni (iz Brnika celo poletje, redne ladijske linije med otoki), prijetna klima, vročino se lahko prenaša, dobra hrana, … vsak otok je svet zase, … bila sem na 5. od naštetih:

DODEKANEZI (pomeni 12 otokov): RODOS, KOS, KARPATOS, Simi, Halki, Tilos, Nisiros, Kalimnos, Leros, Parmos, Agathonisi, Kasos
KIKLADI: SANTORINI, IOS, NAXOS, PAROS, MIKONOS, TINOS, Delos, Milos, Andros, …
vulkanskega izvora: Paros, Milos, Santorini, Nisiros, Giali, Kos.

hvala, Lara
Zanimal bi me Tinos?? Malo gledam po agencijah – s katero si pa šla ti?
Zanimalo bi me še, a je dost gužve, če je drag otok? Saj veš, tipična informacije. Hvala:)
Pa kateri se je tebi najbolj vtisnil?

aha, zdaj sem malo prebrskala in ugotovila, da še nisi bila na Tinosu:)
No, vseeno pa prosim povej, kateri od teh, na katerih si že bila ti je bil “najbolj” všeč – hvala!

Za Tinos ti bodo povedali na Intelekti iz prve roke.Meni so tudi in ti povem ,da je otok nenormalno miren in še nedolžen z lepimi plažami.Naotok hodijo iz cele grčije na romanja.Na Karpatosu sem pa bil enkrat in je zelo lepo ,mirno,vetrovno -raj za srfarje in še nekoliko nedolžen.
PRIPOROČAM
CIAO

hala, malinero: a ti si že bil na Tinosu? če ja, a lahko prosim poveš kaj o otočku-hvala!

Ciao Anana Na žalost nisem bi na Tinosu.Klical sem na agencijo in so mi povedali tisti ,ki so tam bili.Samo za info sem dal na forum travel.net,če je bil kdo in izgleda ,da ni bil še nobeden.Zdaj pa bodo že prišle prve lastovke iz Tinosa in bodo kaj povedale.
CIAO

Glede Tinosa sem bila 90%, da grem letos, vendar ne grem… Vidva kar pojdita in potem poročajta. Mene poleg Tinosa mika skok na Mikonos. Kajti do sedaj mi je bil naj-naj Santorini, ki je nekako v tem stilu (saj veš, da je večino motivov na razglednicah iz teh dveh otokov). In tja se bom še vrnila, medtem ko je bil možu najlepši Rodos. O Kosu si pa preberi kaj več v poletni številki Horizonta, ki izide po 10.7.
Glede agencije: jaz vedno vse preverim na internetu, tako, da me kvaliteta hotela ne preseneti, pa na hotelkritiken in podobnih straneh, vse izlete si pa organiziram sama z lokalnimi avtobusi in avtom (vedno za 1 dan, če ne bi bilo otrok bi rentali motor), vse informacije so v info-mapah v recepcijah hotelov in sploh že doma skočim na net…

Lepo se imej, kjerkoli že boš!

CIAO Lara jaz grem 1.07. na Santorini ,ker so mi že 2.05.razprodali Tinos na žalost.Kos me ne zanima niti malo.Mikonos pa je res najlepši otok in sem tudi jaz mislil skočiti na žur tja za en dan.
Lepo se imej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close