Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice iščem sopotnico

iščem sopotnico

Načrtujem letovanje na Cresu v juniju (poležavanje in raziskovanje otoka). Namen imam iti tudi v Dublin ali Moskvo v avgustu (cca 3 dni – za praznik).

Če je kdo za prvo in/ali drugo varianto naj mi prosim sporoči.
LP, T.

Za koliko časa pa misliš iti na Cres? A imaš že kaj v mislih hotel/apartma?? Tudi jaz nameravam nekam junija na dopust, pa ne vem še kam.

Ojla,
ja mene bi zanimalo tole morje junija, ko se ni take gnece. Saj mogoce se pa lahko
skupaj zmenimo in gremo v kak apartma. A je nujno Cres, ali bi katera tud kako Dalmacijo?
lp Penelopa

Termin 1 teden ali 10 dni, med 15 in 27. junijem. Ni treba da je Cres, če ima katera kakšno drugo idejo naj pove. Lahko je tudi Grčija zaradi mene. Rada bi samo združila lenarjenje z malo aktivnosti.

Jaz sem gledala ponudbo v hotelu na Cresu. 1 teden za cca 50-60 jurjev. Pa daleč ni. 😉 Če bom na koncu morala nekam sama grem sigurno na to varianto.

Ojla, ce si iz Ljubljane, se lahko zmenimo za kak drink, pa vidimo,
ce smo dobra druzba :-). Moj mail je: penelopas27@hotmail.com
lp S

Ojla,

tudi jaz bi se rada nekam sla proti koncu junija nekam na toplo malo potepat in uzivat, sem razmisljala o Dalmaciji ali pa mogoce Krf.

Jaz bi šla tudi raje v Dalmacijo pa tudi Krf ni slaba ideja. Gdaj gremo 🙂 ….? Jaz sem tudi iz Ljubljane.

No kdaj in kje se zmenimo :-)?
lp Penelopa

Ojla,

lahko se dobimo naslednji teden. Drugace pa moj mail je videtanja@yahoo.com

LP

Se opravičujem za pozen odgovor – prejsnji teden sem bila odsotna. A bi se lahko vse skupaj dobile ta teden? jutri, pojutrijšnjem…čimprej.

LP, T.

Ojla!

Jaz nameravam za 3-4 dni v London ali Moskvo, če se še nisi zmenla se oglasi! 🙂
Lp, ana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close