Najdi forum

ZAKINTOS

Konec junija bi šla na Zakintos,zanima me če ima kdo kaj več informacij o tem otoku.

Bil sem lani v Laganasu v hotelu na glavni ulici in je tam en velik žur.Zelo lepe so plaže in tudi lahko srečaš kakšno karetakareto.Starin ne vidiš nič,zelo lep zaliv pa je tam kjer je ladja tihotapcev,kamor prideš z barko
CIAO

jst sem bla lanitam…pa morem rečt, da meli smo se full fajn, ker smo šli z iliriko sami maldi in smo se skupi našli in ga žurali…ampak otok…to je pa druga zgodba…če hočeš kej videt….tega ni nič. Res je da sem že mal okrog potovala in vidla neki svari in lahko da sem tudi zaradi tega zbirčna, sam otok sam je ”nikakav”.(tudi drugi s katerimi smo bili tam, so istega mnenja).Če greš žurat je fajn..jst sem bla septembra…pa je blo ravno prav gužve…v sezoni se vsi bunijo da je gužva (angležev) prevelika. Plaža je edina lepa na tistem prej omenjenem otočku…drgač so pa plaže bolj tako tako…zbita in umazana mivka.
Povzetek: če bi rada žurala pojdi, če bi rada kej vidla ne it.
prijeten dopust, kejrkoli že boš
pozdravček
p.s.: brez motorčka ali avta pa ne vidiš čisto nič….to jue nuja…če hočeš ita vsaj na spodobno plažo

Hvala za informacije, na otok bi šla zgolj zato da bi kaj lepega videla pa kakšni žuri bi tudi prišli prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close