Najdi forum

J Amerika

Hola!

Septembra se odpravljam nekam v J Ameriko za približno 1 mesec in me zanima, katera država je relativno cenovno ugodna za naše razmere – v mislih imam Argentino – in na katerem območju so v septembru cim bolj ok vremenske razmere – cim manj dezja, ne previsoke temperature (več kot 30).

Hvala in lepe pozdravcke!

PS: Če je kdo že bil v Agrentini, bi bila zelo vesela kaksnega nasveta, informacije.

cenovno najbolj je ugodna bolivija, tam se splaca biti in prezeveti vsek 30 dni ki ti jih dajo na volj. drugace pa je argentina tudi zelo prijetna, a ce prides iz bolivije se ti zdi strasno draga. proti nasim razmeram se vedno ni tako draga. kaj se splaca videti v argentii. jaz sem uzivala v bariloche kjer imajo dober sladoled in veliko cokolade, potem smo sli po cesti 40 do el calafate. ne vem ce se ti splaca to pot iti ker se dva dni vozis in nic ne vidis razen veliko suhe trave, seveda si moras ogledati moreno glacier. ne zamudi padanja ledenika v jezere enkratno. ko sem bila jaz tam je bilo tako cudno ko smo imeli vodnico, ki se pise Rovtar in ko je izvedela, da sem iz Slovenije mi je zacela peti na planincah. uzivala sem tudi v ushuai kjer me je pritehnil park tierra de fuego. poleg tega se ti splaca ogledari porto moreno kjer si ogledas kite ki jih jaz zal nisem videla, ker sem bila tam 10 dni oprepozno a sem se sprehajala med pingvini kar je tudi nekaj nepozabnega. potem pa seveda BA, ki je samo po sebi neverjeten. predvsem La boca, Ricoleta pokopalisce kjer je grob evite peron in tam vidis tudi ogromna ombu drevesa, pa se veliko stvari. pa seveda vzemi si dan ali dva da vidis iguazu slapove. to je res nekaj lepega. vzemi si cas

Hvala za info. Zanima me še, kako najceneje v Argentino. Danes sem namrec klicala na STA za študenstko karto in so mi rekli, da so vse že razprodane – do decembra. Cena je tam okoli 170.000 sit s taksami iz Benetk. A pozna kdo kaksnega nizkocenovnega prevoznika, ki leti v Argentino oziroma v sosednje države.

Hvala in lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close