Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice rumena mrzlica+hepatitis A

rumena mrzlica+hepatitis A

V torek se grem cepit v Gorico.
kaj mi lahko kdo pove, če se lahko hkrati cepim za rumeno mrzlico in hepatitisom A? A za vsako dobiš po eno dozo?

kako je s temi kombinacijami pri cepljenju?

Saj za Peru in Bolivijo ne rabim nič druzga?

lp
swe

Dej raje pokliči na IVZ, pa ti bojo oni povedal, če to lahko kombiniraš. Za rumeno mrzlico je samo ena doza, za hepatitis A tut samo ena, če pa se še enkrat cepiš po 6 – 12 mesecih boš imel zaščito, ki naj bi delovala cca 30 let al neki takšnega. Aja, naj bi na meji zahteval, da se proti rumeni mrzlici cepiš 14 dni pred prihodom v državo, je pa tko… nas ni nihče nikoli nič vprašal. Nikol pa ne veš. Mi smo jemal tut antimalarike za tisti čas, ko smo šli v džunglo

Jaz sem se cepila v Gorici januarja 2004 istočasno za rumeno mrzlico, hepatitis A in tifus. Za rumeno mrzlico je samo ena doza, za hepatitis A pa sem drugo dozo dobila po 12 mesecih.
Katera cepljenja potrebuješ za posamezne države ti bodo, tako kot je rekel Iztok, povedali na Inštitutu za varovanje zdravja.

Pozdrav Silva

za peru in bolivijo itak rabiš samo cepivo proti rumeni mrzlici, vsaj jaz se nisem cepil proti čemu drugemu. in glej ga zlomka, še vedno sem živ. Janez

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close