Najdi forum

Amerika

Zivjo s fantom se bova poleti odpravila na 1 mesecno popotovanje po ameriki, nameravava najeti avto in prevoziti kar se bo v tem casu dalo.. Najprej se bova odpravila v kalifornijo obiskati kolega in potem naprej… ima morda kdo kaksne izkunje, nasvete, kaj se splaca, kaj ne, kaj si ogledati, kje spati, karkoli bi bilo zelo dobrodoslo

Ojla,

Jst sem bil lani po zahodu ZDA…
Poglej si pod rubriko drzave, tam je kar nekaj koristnih informacij.
Pa mal poglej nazaj po forumih, primer enega:
http://travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=23501&t=23501

Lp

Andrej

Poglej si moj oglas na http://travel.over.net/forum/read.php?f=2&i=12834&t=12834

Mogoče se pa kje srečamo oz. se kar zmenimo za kakšno srečanje…heheh…:)

Kakšni so pa vajini datumi potovanja?

Jaz sem bil lani s kolesom po kanjonih canyonlands, arches, dead horse… in je bilo super, pa tudi z avtom je verjetno super, ker so lepe cesto po nacionalnih parkih pa tocke kjer se ustavis in gres malo naokoli…. Verjetno sta Grand Canyon in Bryce se vecja in boljsa a meni je zal zmanjkalo casa.
Ce rada kolesaris V blizini Canyonlands je mesto Moab kjer je dosti trgovin s kolesi in tam si ga lahko tudi sposodita in potem greta recimo na Slickrock, ki je, tako pravijo ena najboljsih kolesarskih prog na svetu… Vozis se po golih skalah, pokrajina je kot na luni in vse okoli so kanjoni – super.

gremo na west, zaenkrt smo 4je…. v 3 tednih tudi kaj veliko ne mores prepotovati, najbrz bomo najeli avto, ali pa ga kupili, sem slisala od enega ki je bil v ameriki, da je dobra varianta da kupis star avto in ga potem pred odhodom prodas….bo trbea se razmisliti malo, gremo pa julija…

Sem bil že tam večkrat. Če imate v planu gledati naravne znamenitosti (torej se ne ustaviti v vsaki galeriji, cerkvi, …) je 3 tedne veliko časa. Mi smo v 14 dneh z avtom šli od LA do Vancuvra (Kanada) ter nazaj preko Montane, Idaho, Utah, Nevada, Arizona v LA. V Las Vegasu smo bili 3 dni.
Tole s starim avtom pa ne vem kako gre. Razdalije so ogromne, torej zelo zjahan avto je vprašljiv. Tudi prodaja. Verjetno to ne gre v enem dnevu. Ko se bo pa bližal čas odhoda, bo tudi živčnost večja in se ga bo slabo prodalo. Predlagam rent a car. Obvezno pa prej narediti rezervacijo. Se čisto drugače obnašajo, če jo imaš. Pazite pa pri zavarovanju. Osnovna cena je nizka, pol pa ti zaračunajo vsega možnega hudiča. Jst vedno plačam z zlato EU ali VISO. Oni krijejo večji del zavarovanja. Pozanimaj se o tem v banki, če ima kateri od vas kakšno kartico zlate barve.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close