Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kolikšna je verjetnost odpovedi leta pri nizkocenovnih let. prevoznikih?

Kolikšna je verjetnost odpovedi leta pri nizkocenovnih let. prevoznikih?

Kupila sem let. karte pri Myairu iz benetk za v madrid in nato iz barcelone nazaj v benetke. Pridržujejo pa si pravico do spremembe ne le ure, ampak tudi DATUMA leta–>ali ima kdo izkušnje glede pogostosti prestavljanja letov?

Nic novega pri Italijanih. Velika verjetnost da bojo spet stavkali 🙂

Jaz sem z nizkocenovnimi letela ze nekajkrat, in nikoli niso nicesar prestavili. Dobro bi jih bilo vprasati, na kaksen nacin sporocijo spremembe – ce si na poti in ne gledas vsak dan interneta, bi znal nastati hud problem. Najbolje, da jim pises ali jih poklices ter se pozanimas, ce ti lahko v takem primeru posljejo SMS.

Meni se je ze dvakrat zgodilo da je prislo do spremembe leta. Prvic sem letel oziroma, bi moral let z ryanair iz Trsta v London, pa letalo zaradi nevem kaksnega razloga sploh ni prslo do Trsta, tko da ga pol niti mi nismo dobili za letet z njim v London. Nobenega sporocila ni bilo, dokler nismo prisli na check-in, kjer so nam sporocili, da je zal let odpovedan. Ker leti ryanair tudi iz Benetk (oziroma neposredne blizine) veckrat na dan, so nakrcali za nekaj malih avtobusov potnikov in jih odpeljali v Benetke, kjer so porazdeli potnike iz Trsta po letalih, pač kolikor je blo kje prostora. Če so pol vsi prišli do Londona ne vem, jst sem prišel, čeprav sem imel v Londonu v naprej rezervirano povezavo za Wales in sem jo zamudil, tko da sem moral pol tam prespat (kar je blo zelo nedobrodošlo za mojo denarnico).

Drugič se mi je zgodilo ko sem šel iz Benetk v London (ker so ble ponavadi cenejše karte, mot iz Trsta) in zaradi megle letala niso mogla vzletet. Takrat ni blo nobene druge opcije, moral sem se vrnit domov in pol par dni kasneje spet v Benetke na letalo.

Kakorkoli, mislim da imajo nekje jasno napisano da v takih primerih oni NE krijejo stroškov nastalih z odpovedi letov. In vendar se vseeno potrudijo. če se le da da popravijo kar se da (kot nabava avtobusnega prevoza iz Trsta v Benetke).

lp
-ff

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close