Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sardinija-nasvet

sardinija-nasvet

Hello!
Zanima me, kako ste vi prišli na Sardinijo. Iščem cenovno ugodno varjanto, kar je najbrž kar prevoz z avtom, potem pa trajekt. Mislila sem na relacijo Livorno – Olbija. A je že kdo potoval na tej relaciji in koliko ste odšteli za trajekt (še cena za avto)?
Gledala sem po netu, pa so cene zelo visoke! A je to treba kej rezervirat ali ni panike glede prostora?
Hvala za vašo pomoč!
Čao!

Jaz sem sla z nizkocenovnim letalskim prevoznikom iz Benetk v Cagliari in za povratno karto placala ok. 100 evrov. Ce sta dva, se izplaca, ce pa vas je vec, najbrz ne. O trajektih zal ne vem nic.

Ojla!
A mi lahko poveš s katerim prevoznikom si to šla? Zdi se mi full ugodna varjanta. A potem si ostala v tem mestu, ali si se kaj vozila po Sardiniji?

Sla sem s pokojnim Volarejem, zdaj pa se mi zdi, da enako storitev ponuja Ryanair. Preveri. Po otoku sem se en dan vozila z vlakom, dva pa z najetim avtom. Ceprav je Cagliari lustno mesto, bi bila prava skoda, ce ne gres naokrog. Narava, nuraghi (prazgodovinski ostanki), flamingi, enkratne plaze – vsega je v izobilju. Uf, bi sla nazaj! :((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close