Pag-Vlašiči
Mi smo bili tam leta 2003. PLaža super mivka, ki se takoj vsede dol, razen na nogah se dolgo obdrži tale pesek s plaže. V vodi sama mivka, skoraj nič trave. Super. Če te zanima lahko dobiš kakšne slike:))
Bili pa smo 20 m od plaže. Apartmaji pa še tudi, no. Je pa morje vse odtehtalo. Voda je bila super topla, ker je to tak lep zaliv.
Skratka: vprašaj kar te še zanima.
Tudi jaz poznam Vlašiče. Mi smo sicer dopust preživljali že večkrat v Povljani, ki je od Vlašičev oddaljena cca. 15 minut vožnje. Za spremembo smo se vsako leto kakšnih dvakrat peljali kopat v Vlašiče. Plaža, morje božansko. Kot je že Solzica povedala, super, je pa majhna vas, mir. Če pa hočeš, da se kaj dogaja, pa se pelješ v mesto Pag. Če boste v Vlašičih, se kdaj odpravite še v Povljano, ki je prav tako vas, precej večja kot Vlašiči in prav tako super plaža. Nam je super in precej bolj všeč kot Novalja, kjer je preveč gužve, pa tudi vse je dražje. So pa Vlašiči, prav tako tudi Povljana, bolj na koncu otoka Paga, če greš s trajektom Žigljen-Prizna, je od tam še cca. 45 minut vožnje. Lahko pa greste tudi okrog, po jadr.magistrali in čez paški most. Še kaj?
MI smo šli na most, ker ni treba čez celi otok. Sedaj, ko je avtocesta skoraj celo pot, pa je najboljše, da pogledaš na autoroute pa ti izračuna koiko časa cca. se potrebuje in kako daleč je. Ni moža doma, drugače bi ti pogledala s tem programom.
Mi pa smo pred dvema letoma potrebovali cca. 5 ur s postanki in gužvo na cesti, mislim pa, da je bilo ca. 400 km, če se ne motim. NI pa še bilo kaj dosti avtoceste, bil pa je že Sv.Rok.
Pa še odvisno od kod si:) Pač vpliva na razdaljo.
Forum je zaprt za komentiranje.