Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Viza – Južnoafriška republika & Mozambik

Viza – Južnoafriška republika & Mozambik

Zahteve, napisane na strani veleposlaništva Južnoafriške republike so kar hude. Kako pa je s tem v resnici? Ima kdo kakšne izkušnje? Tu me predvsem zanima, kako je z bančnim izpiskom, potrdilom o šolanju oz. zaposlitvi in rezervaciji hotela…

Pa še, kako je z vizo za Mozambik? Se jo res da dobiti na meji ali jo je treba urediti na veleposlaništvu v Berlinu oz. Rimu?

Lep pozdrav vsem, Maja.

Živjo, poleti sem bila v Južnoafriški rep. in sem morala na faksu zrihtat potrdilo o šolanju v angleščini- za to sem tud nekaj plačala (malo manj kot 3000 sit se mi zdi), če ti ga šola oz. služba..ne more izdat v angleščini moraš dokument v slovenščini dat prevest in notarsko overit kar spet stane..bančnih izpiskov nam ni blo treba posredovat- kakor se spomnim..na meji potem nič kaj dosti ne komplicirajo..edino na meji s Swazijem moraš podpisat cel kup nekih vstopnih in izstopnih dokumentov. Za Mozambik pa žal ne vem kako je, če te še kaj zanima vprašaj, lp

katja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close