letalo za mehiko
Nekaj informacij sem sicer našel, ampak povsem konkretne še ne.Zatorej – maja se odpravljam v Mehiko. Nameravam z letalom do Mexico Citya in povratek domov iz Cancuna. Ali je kdo že ubral tako varianto in pri kateri kompaniji so (in koliko stanejo) letalske karte za Mehiko najugodnejše?Hvala vnaprej.
Iz Cancuna boš direktno domov bolj težko letel, ker je predvsem čartersko letališče. Je pa povezan z M.C. in pri večini prevoznikov se da v paketu dobiti tudi notranji let. Vse skupaj s taxami, notranjim letom in priključnimi leti v Evropi stane okoli 160.000. Največ pa se leti z British Airways, Air France in Iberio.
Živjo, jest sem let pa pol nazaj letu z Iberio to isto traso kot jo ti misliš letet. Cena karte je bila 163.000 sit s taksami vred. Karta je dražja zato ker ne letiš iz istega mesta nazaj. Letel sem z Dunaja, preko Madrida, kjer imaš nočitev v obeh smereh in nato v Mexico city. Nazaj je pa let Cancun, Miami, Madrid, Dunaj. Če letiš iz Benetk imaš takoj connection flight in ne prenočiš v Madridu in ti ostane več časa za Mehiko.
To je to.
Forum je zaprt za komentiranje.