Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice letalo za mehiko

letalo za mehiko

Nekaj informacij sem sicer našel, ampak povsem konkretne še ne.Zatorej – maja se odpravljam v Mehiko. Nameravam z letalom do Mexico Citya in povratek domov iz Cancuna. Ali je kdo že ubral tako varianto in pri kateri kompaniji so (in koliko stanejo) letalske karte za Mehiko najugodnejše?Hvala vnaprej.

Iz Cancuna boš direktno domov bolj težko letel, ker je predvsem čartersko letališče. Je pa povezan z M.C. in pri večini prevoznikov se da v paketu dobiti tudi notranji let. Vse skupaj s taxami, notranjim letom in priključnimi leti v Evropi stane okoli 160.000. Največ pa se leti z British Airways, Air France in Iberio.

Torej je ponudba Benetke-Pariz-Mexico City in nazaj Cancun-Mexico-Pariz-Benetke – 165.000 SIT (112.000+53.000) ugodna?

Mislim, da je edini evropski prevoznik, ki ponuja tako varianto Iberia vendar pa pride cena nekoliko dražja, kot pa če imaš prihod in odhod iz istega mesta. Sicer pa te posebej rezervirani notranji let nebi pretirano drago stal. (M.C. –> Cancun).

lp, fh

Ja če so v ceno vštete takse je po moje to kar dosti ugodna cena. Mene je karta z British Airways (Benetke-London-M.C. in nazaj) stala 135000sit + posebej let M.C.-Cancun 40000sit.

Ponudba za 165.000 sit je od Air France-a. Takse so vštete, podobna ponudba od Iberie pa je malce dražja – 170.000SIT, let z Dunaja prek Madrida. Pa še pot do Dunaja je dražja kot do Benetk.

Evo, sveža informacija:

Let Cancun-Mexico City, 26.2.2005 je stal malenkost manj od 100USD z AeroMexico.

Karta kupljena 4 dni pred letom v pisarni AeroMexica v Cancunu.

Drgač pa ima za v Mehiko STA kar ugodne karte (Dunaj-Mexico City-Dunaj), čeprav tvoja varianta se mi zdi kar zelo ugodna.

LP

Živjo, jest sem let pa pol nazaj letu z Iberio to isto traso kot jo ti misliš letet. Cena karte je bila 163.000 sit s taksami vred. Karta je dražja zato ker ne letiš iz istega mesta nazaj. Letel sem z Dunaja, preko Madrida, kjer imaš nočitev v obeh smereh in nato v Mexico city. Nazaj je pa let Cancun, Miami, Madrid, Dunaj. Če letiš iz Benetk imaš takoj connection flight in ne prenočiš v Madridu in ti ostane več časa za Mehiko.
To je to.

Pred dvemi leti sva šla na to varianto.

Let dol: Benetke – Madrid – Mexico City
Let nazaj: Cancun – Miami – Madrid – Benetke.
Vse to z Iberio, karta cca 145.000 sit (s taksami), kupila preko spleta – agencija Exotic Tours.

Ja mene pa predvsem zanima če je kdo letel s čarterjem za 14 dni do Cancuna, včasih dobiš na Lturu le za 220 Eur do 350 Eur.(predvsem me zanima če se je kdo prijavil preko neta na Ltur ali Neckerman)

Karte za cancun z fiksiranimi datumi SLM preko ltu.de so bile že tudi po 107 evrov. (lani poleti). mislim pa da se da spremenit tudi datum za določeno ceno.

Suniboy, a mi lohk daš točn naslov od agencije, kjer si vidu deal za to avionsko karto. Probu sem it na ltu.de in itu.de, pa mi sploh ni mogel odpret te strani.
Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close