turizem smo ljudje
potem je logično, da večina rine kamor rinejo turistične horde , manjšina pa v turistično nerazvite in neobljudene kraje.
če k temu dodamo še alkohol potem je to res turizem na višini. naj vas letošnje poletje ne preseneti !
plus 45 stopinj !
ni dvoma – skandinavija kdor ima denar , ostali pa se kupat na hrvaško ?
letošnje poletje bo enako toplo kot poletje 2003
poleg tega da sem povedal, da bo vroče sem opisal razliko med turizmom in popotništvom. če še nisi opazila je to popotniški forum, ki je žal postal komercialna luknja. z adrijo za 49 evrov. plus vse ostalo , kejne vito ?
a sponzorjev se ne kritizira. adirina letala so že 4 padla na tla , in vabljeni na delavnice preživele stevardese nataše rijavec. razlika med talnim transportom in letali je v tem , da z vlaka , ki drvi v drugega lahko izkočiš , z letala pa ne.
nataša rijavec je preživela. njene delavnice pomenijo uspeh
PA LUDJE KA STE TAKI!!!!11 LORD MA ČIT PRAB!! KAKŠEN GARDALA ND PA BAVARTSKI GRADOVI TEJI NEMCI SAM DENAR VELEČAJO OD turistov. ka ni bolš it peš iz ljublane peš v radence, pa we te4m fino skopaš pol. pa še ni treba palačt za bencin pa vlak.
lord je genij!!!! lord je car!!!! on je nagbolj duhovit čelobel na svetu!!!!111
“letošnje poletje bo enako toplo kot poletje 2003”
a res, kdo ti je pa to prisepnil? Ocitno se je napovedovanje vremena resnicno izboljsalo, da lahko napovemo, kaksno bo vreme cez pol leta! Sem mislil, da se da vreme verodostojno napovedat samo za par dni naprej.. Pa se to se “vcasih” vremenarji malce zmotijo. Mogoce pa je samo laze napovedati vreme za vec mesecev naprej?
No ja, tistim k bojo dopustoval nekje ob rdecem morju, bo verjetn res peklensko vroce; v sloveniji pa verjetn le ne bomo podiral vrocinskih rekordov. Zato ne ze zdej obupavat in verjet tistim kretenom, ki vam dopovedujejo, kako vroce bo letos poleti.
Kar se pa tice skandinavije, se popolnoma strinjam s tabo. Drago&lepo, ampak se splaca, ce ne maras vrocih krajev. Ampak ker ti nisi obicajen turist, bos na pot vzel sotor, spalko in koher, ne bos uporabljal javnih prevoznih sredstev, ampak bos raje dvignil palec ali se usedel na kolo. Tako se tudi v skandinaviji da poceni prezivet (recmo 25€/dan, mogoce celo 20€, ce so te vzgajali spartanci – govorim za islandijo).
lp
nisem turist , ampak želje za dansko bom zaupal agenciji explora v n.g , kar pomeni karta in nastanitev. da bo 200 jurjev vem že sedaj , ampak v šotoru ne mislim spat. če vzamemo povprečno ceno 50 evrov na nastanitev , in 400 evrov za krato je 200 jurjev realnost. za en teden !
predvsem bom povečal limit na master card , bančni kredit , prihranki od plače in honorarji.
kar ne morem verjeti če je to res da mi je primorski dnevnik objavil reportažo gradiške. če kdo bere ta zamejski dnevnik naj pogleda – 7 ali 8 april .
ker če je potem v bitko za honorar – primorskim sem že poslal , plačajo samo če jim pošlješ podatke , za nedelo pa je bilo treba posebno pogodbo podpisat.
sicer me spletne strani letalskih družb in letališč delajo nervoznega dokler se res ne bom odločil za dansko. prej se bo treba za topolšico. zato bo treba še veliko ponedelkov na teren in prav bi mi prišel kakšen zastonj taksi. ker počasi že zmanjkuje krajev od kjer se lahko zvečer vrnem domov.
Forum je zaprt za komentiranje.