Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TRANSSIBIRIA EXPRESS

TRANSSIBIRIA EXPRESS

Pozdravlljeni! Sem iskal z iskalniki vendar kompletnih info o Transsibirskem potovanju nisem dobil. Ali je kdo dal to potovanje v zadnjem času skoz? In kakšne so kaj vaše izkušnje s potovanjem z vlakom do Moskve in potem naprej do Vladivostoka?
Ali je kdo šel z ladjo iz Vladisvostoka do Japonske in potem preko Japonske do Kitajske ter nazaj?

oj, sem bil lansko poletje…kaj te zanima…pisi mi na tomaztratnjek@gmail.com

lp

Tomazt, ali bi lahko napisal, kje si kupil vozovnico in koliko si plačal zanjo. Do kje si se pravzaprav peljal, si se po poti kje ustavil in koliko časa si bil na poti? Kako je z vizami in cenami?
Kar nekaj vprašanj sem ti postavila. Prosim, če mi odgovoriš vsaj na katero.

Pozdrav Silva_

sem sel iz Pekinga do Moskve…ustavil sem se v Ulan Batorju…nato v Irkutsku…pa potem do Moskve…vozovnice sem kupoval sproti…vize si pa moras vzet 3 tedne da jih vse 3 dobis…ruska – najboljse it na Renee Tours v Rozni… mongolska – dunaj ali trst (meni so jo zrihtali na Kompasu)…. kitajska – je pa ambasada v LJ in ni nobenih tezav…
vize stanejo skupaj okrog 45 jurjev…vozovnice pa 60 do 70 jurjev…ce imas se kaksno vprasanje me kontaktiraj na tomaztratnjek@gmail.com

lp

Ojla,
tole si oglej:

http://members.aol.com/imershein/Page2.html

kok pa si potem se dol denarja porabil?

ja, nisem dosti…ce odstejem vse te prej omenjene stroske je bilo stroskov v enem mesecu se kaksnih 150 jurjev…pa nisem sparal da ne bo pomote…se da kar fajn prezivet…

najboljsa stran je DEFINITIVNO tale….www.seat61.com….vse ostale so komercialne in jih ni vredno gledat…vse potrebne informacije dobis na tej prej omenjeni strani….garantiram!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close