Najdi forum

Lep pozdrav,

preko agencije greva za 14 dni na Tajsko. Od tega imamo 4x samo zjatrk, z ostalim smo precej dobro preskrbljeni. Zanima me, koliko (cca.) stane kosilo ali večerja na Tajskem, kakšne so kaj cene oblačil, cene na sploh? Koliko denarja naj vzameva s seboj (ne misliva pretirano zapravljati…)?

Hvala.

Lp, mishika

Ne potrebuješ pretirano veliko denarja. Na ulici lahko ješ že od 50 tolarjev naprej. Izbira hrane je ogromna. Hrana je dražja v restavracijah, ki so namenjene predvsem tujcem in je tudi sama hrana malo prirejena. Tako, da lahko računaš od 500 tolarjev naprej odvisno kje in kaj ješ.
Cene oblačil: odvisno je kje kupujes ali na ulici – tržnicah ali v butikih.

Glede na to, da ne mislis pretirano zapravljati je 200 dovolj. Nastanitev imaš placano, hrano delno tudi. Uživaj in me pozabi obiskati kakšnega masažnega salona.

Lp Miša

p.s. Kje pa boš nastanjema 14 dni?

Hvala za zelo koristne nasvete!

Greva pa s Kompasom (Tajska zakladi z podaljšanjem), ker še nisva tako daleč, da bi odpotovala sama na svojo pest – poleg tega gre pa poročno potovanje, kjer bi rada bila čimmanj obremenjena :)).

Lp, mishika

Misa…200 jurjev? Za? Hrano in neki cunj…pa par spominkov?….mal too much…glede na to da je tajska ful poceni…200 jurjev je za ene dva mesca…al pa se vec! Al kako?! :-/

Tudi, če je Misa mislila dolarje, bosta lahko nabavila veliko več, kot bosta lahko nesla – tako v želodcih kot v nahrbtnikih…
Pa lepo potovanje!

No, tudi jaz sem dolarje razumela :))). Hvala! 🙂

Lp, mishika

200 dolarjev sem mislila.

Lp Misa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close