Apartma na Pagu za 6 oseb-priporočilo
Prosim, če mi lahko kdo priporoči kakšen lepo opremljen apartma na Pagu za 6 oseb, po možnosti blizu morja, ker imamo majhnega otroka. Zaželjeno je tudi, da navedete spletno stran od apartmaja, na kateri si ga je možno ogledati. V poštev pridejo kraji Novalja, Metajna, Mandre, Šimuni, Časka.. skratka vsi razen samega mesta Pag.
Prosim vas za čimprejšnje informacije, ker bi želeli apartma čim prej rezervirati.
Hvala in lep pozdrav
Zrelka, dobro vem, kaj sem napisala in me niti slučajno ne zanima, kakšne barve naj ima lastnik kravato. Če t i ka j ne paše, ne beri. Res ne vem, zakaj se nekateri oglašate, če nimate kaj povedati-očitno nimate kaj bolj pametnega za počet kot sporočila drugih kritizirat.
Gato, hvala ti za informacijo.
Tarin če si kaj prebirala te strani, bi lahko vedela, da če je le možno pomagamo in svetujemo…….Nisem pa še zasledila arogantnejšega odnosa od tvoje zahteve glede nastanitve. Ti pa postavljaš pogoje – zato so pa TA, seveda pa je potrebno odpreti denarnico.
Imaš pa prav – ne bi smela brati in pisati, ker boš itak dobila ” pošto ” od ……ki imajo pač kar imajo tam kamor hočeš in tako kot hočeš. Lep dopust in hvala za opis kako ste se imeli – to naj bi bil smisel popotniškega portala – izmenjava izkušenj.
Tarin,
cisto te zastopim. Ce imas majhnega otroka, stvar takoj postane malo bolj zakomplicirana kot sicer. Če si malo avanturista, ti priporočam autokamp Straško. V najem dajejo bivalnike, ki so cisto ob morju in klimatizirani. Sami to še nismo sprobali, ker vedno taborimo. Plaza je enkratna, naravna senca, otroški voziček lahko rineš do onemoglosti, ker je kamp ogromen in ceste so asfaltirane. Zame je to najlepši kamp v Jadranu. Poišči na spletu še kaj, skopirala pa sem ti uradno stran kampa:
http://www.camping-croatia.com/auto_kamp_strasko.htm
Na spletu je pa tudi orgomno drugih ponudb, tako da potrebuješ samo čas in mir – ko daš otroke spat in išči.
Veliko uspeha.
Forum je zaprt za komentiranje.