Najdi forum

mudi se!

Kako je s pridobivanjem viz za naštete države iz Tajske – kje, koliko denarja, koliko časa traja itd.
Jer kdo že obdelal vse naenkrat in kakšen itinerar si je izbral – letim tja in nazaj iz BKK. Aja, še kakšen naslov hostla, ki se da rez. preko interneta bi bil dobrodošel.
Hvala za odgovore. Janez

Janez, če se ti mudi, Azija ni primeren prostor zate. Tam čas teče veliko počasneje, treba si ga je vzeti. Tebi se pa tako mudi, da nisi utegnil niti našteti držav, o katerih sprašuješ…

V bkk se da dobit večino viz za okoliške države. Kam pa greš? Pa kolk si dal za letalsko karto?
LP

Najbrž je že odeltel, ko se mu je tako mudilo :))

Srečno Kekec!

Heh! Si pa res v frki!
Ni blema!
Bankok Kohsan road – izberi turistično agencijo in ti bodo za primeren honorar zrihtali vizo za Burmao, Laos, Kambodžo in Vietnam!

Vito, mudi se mi z odgovori, ker kmalu odletim, in ne na potovanjih. V Aziji sem bil že večkrat, tako da sam dobro vem, kako čas tam teče. Na potovanjih si vedno vzamem dovolj časa, s tem mislim, da se odpravim naprej, ko mi nekje “dopizdi”. Države sem naštel v predhodnem postu, se opravičujem prizadetim. Mi grejo pa na živce solilci pameti, ki namesto posredovanja informacij otresajo gluposti. Če nimaš kaj za odgovorit, potem raje ne kradi časa ostalim. LP, Janez

Janez, oprosti, ker sem ti hotel pomagati s tem, da sem te opozoril na manjkajoč najbistvenejši del vprašanja. Ob konkretnejšem vprašanju bi danes verjetno imel že kakšen konkretnejši odgovor. Tako se ti pa mudi še naprej in vedno bolj in namesto, da bi vprašanje primerno dopolnil (npr, samo z besedico Tajvan ali Filipini), se raje prerekaš.

O kraji časa ostalim pa samo tole. A si slučajno uporabil iskalnik? Na tem forumu je bilo že precej kilobajtov prelitih na temo urejanja viz v Bkk, od naslovov do čakalnih časov in cen. In, a se ti ne zdi, da je kraja časa drugim predvsem to, da morajo tisti, ki bi TEBI želeli pomagati s svojim odgovorom, najprej prebrati vso tvojo bibliografijo, da bi sploh vedeli na kaj odgovarjajo…

Srečno pot, kamorkoli že greš.

Vito, najlepša hvala za opozorilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close