mudi se!
Vito, mudi se mi z odgovori, ker kmalu odletim, in ne na potovanjih. V Aziji sem bil že večkrat, tako da sam dobro vem, kako čas tam teče. Na potovanjih si vedno vzamem dovolj časa, s tem mislim, da se odpravim naprej, ko mi nekje “dopizdi”. Države sem naštel v predhodnem postu, se opravičujem prizadetim. Mi grejo pa na živce solilci pameti, ki namesto posredovanja informacij otresajo gluposti. Če nimaš kaj za odgovorit, potem raje ne kradi časa ostalim. LP, Janez
Janez, oprosti, ker sem ti hotel pomagati s tem, da sem te opozoril na manjkajoč najbistvenejši del vprašanja. Ob konkretnejšem vprašanju bi danes verjetno imel že kakšen konkretnejši odgovor. Tako se ti pa mudi še naprej in vedno bolj in namesto, da bi vprašanje primerno dopolnil (npr, samo z besedico Tajvan ali Filipini), se raje prerekaš.
O kraji časa ostalim pa samo tole. A si slučajno uporabil iskalnik? Na tem forumu je bilo že precej kilobajtov prelitih na temo urejanja viz v Bkk, od naslovov do čakalnih časov in cen. In, a se ti ne zdi, da je kraja časa drugim predvsem to, da morajo tisti, ki bi TEBI želeli pomagati s svojim odgovorom, najprej prebrati vso tvojo bibliografijo, da bi sploh vedeli na kaj odgovarjajo…
Srečno pot, kamorkoli že greš.
Forum je zaprt za komentiranje.