KENIJA
Pozdravljen…
Joj ves, da tam nisem bila – prepotovala sem Nairobi, Mombaso in velik del obale – Diani beach,…
Cez 14 dni odhajam nazaj in bom ostala tam 3 mesece, potem pa podaljsala vizo in ce bo vse ok, bom nekaj zivela v Keniji…tak da bom pogledala kako je v Lamuju, pa ti sporocim…morda se pa se kje srecamo.
Tebi je bilo vsec v Keniji?
Ves, ko sem bila v Diani-ju, sem bila presenecena koliko Slovencev je zdaj tam – in to ne na pocitnicah, temvec so se odlocili ziveti tam. Vecina je navelicana pustih vsakdanjih obrazov v Sloveniji. Zanimivo.
Lepo bodi popotnik
Joj, moram iskreno priznat, da mi je bila Kenija sicer zanimiva, ampak bolj blizu (takrat) Tanzanija. Za daljši čas me v tistem koncu sveta vleče le Lamu, pa še to le za kako posthipijevsko “totalen odklop” varianto… Sicer pa me za daljšo naselitev od dežel, kjer sem bil, pravzaprav najbolj mika Brazilija ;-))… Azija je sicer zelo praktična in poceni, ampak tam si turist tudi po par letih, težko se je integrirat v sceno…
Če te bo zaneslo kaj do Lamuja, bi me vsekakor zanimalo stanje, razmišljam o varianti potovanja po Ugandi in potem za konec še par tednov stacioniranja nekje – od znanih točk bi se vrnil edino v Lamu, če je še v redu. Zaradi poslov ne bom šel pred julijem, tako da bodo tvoje informacije pravočasne ;-))… Lepo se imej!
No, me veseli…se bom potrudla, da bom kar najbolje spoznala situacijo v Lamuju in se ti potem takoj oglasim.
Sicer pa se mi zdi zanimivo tvoje razmisljanje o drugih drzavah – vsekakor Kenija ni raj, se mi pa zdi, da moram se nekaj stvari precej bolje spoznati, da jo bom lahko dokoncno ocenila. Brazilija je vsekakor zanimiva, privlacna v vseh pogledih…ne vem, si mogoce bil v Grciji? – se mi zdi tudi tamkajnsnji nacin zivljenja ravno prav odkloplen in temperamenten…
lepe praznike ti zelim, lp, Alenka
Forum je zaprt za komentiranje.