KAM NA PAG
zame so najlepše plaže na vzhodni strani otoka-torej na tisti strani, ki gleda proti celini….na tej strani je kar nekaj zelooo lepih plaž, do katerih imaš dostop na vsakih nekaj kilometrov….meni je najbolj všeč plaža Čista! Kje se največ dogaja? Sigurno je to Novalja (lokal Cocomo) in pa seveda Zrče (lokali Aquarius, Kalypso in Papaya), kjer je res zabava 24 ur na dan!
nikamor. moja odločitev je še vedno / po test probi v štrigovi /
ne !
zakaj se bi namakal v morju ki ima 22 stopinj , če se lahko v topolšci pri 30 do 37 stopinj ?
zakaj se cel dan vozit tja če pa sem lahko v topolšci v 6 – 7 urah ?
zakaj biti povprečen slovenec če sem lahko nadpovprečen.
zakaj biti ovca če sem lahko popotnik
zakaj ne vlagati v svoje zdravje kakor pa biti tehno ovca paških diskačev
tam me garantirano ne bodo videli !
spoštovani lordwales!
že kar nekaj časa spremljam tvoje pisanje na forumu in sem bila do sedaj vedno tiho, ker se mi ni dalo prerekati s tabo….ampak zdaj pa ne morem mimo in biti tiho! Drejci je spraševala o otoku Pagu če slučajno nisi prebral njenega prispevka in ne ne nje ne ostalih uporabnikov tega foruma ne zanima tvoje favoriziranje Topolšice in tebi ljubih krajev, zato se prosim že enkrat omeji na zastavljeno vprašanje, če pa nimaš kaj za povedat v zvezi s postavljeno tematiko, pa prosim bodi že enkrat tiho!
nikljer ne piše , da ima lordwales vedno prav. največkrat imajo prav drugi. je pa lordwales začel malce drugače živeti , in predvsem od življenja kaj imeti. Po domače povedano :
Mojega literarnega uspeha ne bi bilo nikoli , če ne bi bilo travel.over.net !
sicer pa dragi moji , Skoraj 14 dni sem preživel v kranjski gori kjer nisem pogrešal nobenega lokala razen penziona moje sestrične / v kranjski gori imamo družinsko stanovanje /
ker nimam kompleksov , in iz tega izhajajočil multipleksov , bo topolšica ali dobrna čisto v redu.pa tudi jesenika / češka / se ne bi branil.
praded , petrovi kamen , številni gradovi seevrne moravske , kamor spada jesenik – če to primerjamo z pagom in tehno zabavami – je moje mnenje :
Bodi cool z 0 % alkota.
Z tem zaključujem polemiko. z hravati pa je jasno kako je.Oni so za balkansko zvezo , ne pa za eu !
če en morejo ene gotovine gotovinsko ali negotovinsko v haag , je to banana republika. v banana republike pa lordwales ne zahaja. so pa banane te dni pregrešno drage !
ne vem kaj nad tem pravijo opice v ljubljanskem zoo ?
Monkey biznis !
-Novalja (zabava, lep kamp,veliko lokalov)
-Šimuni (mir, še lepši kamp)
-Mandre (mir, prekrasni apartmaji)
Fotke z lanskega dopusta (od zadnjih 5 na Pagu) lahko dobiš, če želiš.
Privat sporočilo, ker drugače bo tisti lordwales spet kaj nepotrebno komentiral.
Pojdi lepo po vrsti , kot hiše v trsti !
1. Kdor trdi , da Topolšica ni alternativa Pagu , še nikoli ni bil v Topolšici. Kjer je nasmeh vaša melodija srca / za srčne težave pa raje uporabite travel.over.net /
2. Zabava ? Jaz si jo naredim sam , In zvečer rabim mir.
3. Šimuni. Tja hodijo obe sestri moji / z družino , starši itd , in me niti za milijon dolarjev ne spravite tja , da ne omenjam njihove spletne strani.
4. Večja podpora žensk kot moških. Pri literatih je tako vno bilo , je in bo. Rakitna ni slaba idejaq.
5. ” neki lord ” . Popolnoma je jasno kdo je ta lord , le da ne kateri tukaj šilate fokselne in mlatite prazno slamo. Če nekomu pišete privatno , se to javno ne govori. Določena privatnost še vedno obstaja.
Pa prijetno gledanje mariota in ane – lize !
lordwales
Forum je zaprt za komentiranje.