Najdi forum

Živjo!
Letos želim obiskati Lesbos. Ali mi lahko kdo pove, kakšen otok je to, kako je cenovno, plaže(plačljive??) itd…
Morebitne možnosti za kampiranje ? Nekaj sem že prebral o trajektnih povezavah.
Hvala in lep dopust!

Z družino gremo letos v juniju že drugič na Lesbos. Lani smo bili nad njim očarani. Otok sam je kar velik, tako da se splača najeti avtomobil. Mi smo dali za 11 dni 100 EUR (fiat panda). Bili smo v mestu Molyvos, kjer imajo tudi kamp. Cenovno je zelo ugoden, vsaj kar se tiče nastanitve v hotelu. Tudi drugače cene v restavracijah niso pretirane. Otok ima veliko divjih plaž s termalnimi vrelci, kjer se kopaš v prijetni topli vodi. Drugače pa so urejene plaže z ležalniki in senčniki za plačilo, ampak mi jih nismo nikoli obiskali.

No, vsaj nekdo ki se je oglasil za Lesbos, nekteri ga kritizirajo ful.Tudi mi letos gremo in to z dojenčkom 28.6. Upam da se bomo imeli lepo. Zanima pa me, kakšna je izvenpenzionska ponudba predvesem Grške hrane in cene.

LP

Mi bomo tam od 21.6. pa do 5.7., pa se mogoče srečamo. Kateri hotel ste rezervirali?
V Molyvosu ni trgovskih centrov, ampak samo nekaj malih trgovinic. Cene so dokaj podobne našim, mogoče malenkost višje. V tavernah se splača naročiti ribe, saj imajo veliko izbiro in precej nižje cene kot pri nas.

Molyvos II. Imamo polpenzion.Upam da ga nisemo pobiksali.Kaj pa vi?

Lani smo bili v tem hotelu. Sobe enostavne, hrana zadovoljiva ( za večerjo preveč mesa). Hotel je od mesta oddaljen 4km, tako, da se splača najeti avto. Letos gremo pa v Afrodito.

Bomo že preživeli. Avto pa tako nameravamo najeti. Z možem v Grčiji to stalno prakticirava. No, samo da bo dovolj mesa. Saj zame me ne skrbi, bolj za možeka. A peš se da prit do mesta? Po cesti verjetno al. Je kak spehajalna pot? Kakšna pa je plaža v bližini hotela?
Hvala za info.

Do mesta moraš kar po cesti, ni nobene sprehajalne poti. Plaža pri hotelu je prodnata z malo sence, ob vikendih je polna domačinov. Drugače pa je enih 500m naprej zelo velika plaža, ampak brez vsakršne sence. Morje je tu najbolj toplo, ker so v bližini termalni izviri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close