STA- problem karte!
Rabila bi vašo pomoč. Pri STA sva z fantom kupila letalske karte in danes sem šla pri letalski družbi preverit let, če vse štima in sem zvedla da s fantom nisva na istem letalu. Potujeva namreč iz Dunaja v London, potem pa od tam za Sydney. In iz Londona grem jaz 20 minut prej na letalo ki gre za Sydney ampak ima postanek v Bankoku, on pa gre na letalo ki ima postanek v Singapurju. Na elektronskih letalskih kartah ki sva jih prejela od STA pa piše da sva na istem letalu in je vse enako. Pri letalski družbi pa mi pravijo da ni. Sem šla pogledat na check my trip in res nisva skupaj. Na letalski družbi so mi rekli da je bilo to spremenjeno s strani agencije. Problem je ker potujeva v sredo 16.2 in STA danes ne dela, torej lahko pokličem komaj v ponedeljek. Kaj pravite? Se da kaj naredit? Kakšne so moje možnosti? Kaj lahko zahtevam od STA? Pri letalski družbi pravijo da je vse zasedeno in da ne morejo spremenit.
Obupana
Lahko vam povem da se je zadeva srečno končala. Dobila sva karte na istem letalu vendar drugi prevoznik in druga pot (Ljubljana-München-Dubai-Sydney). Sem že mislila da bova morala vsak it na svoje letalo ali da bi šla en teden kasneje pa bi nama kot odškodnino še plačali 100 evrov. Zadnji trenutek je prišla ta ponudba, tako da sem zelo vesela in se že veselim potovanja. Hvala vsem za pomoč.
Čau
Ma to ti STA-jevci zmeri neki mutijo, tko da se moras pol bunit. Ne vem, al so taki bebci, da se radi naslajajo nad zivcnostjo potikov (valda nobenmu ni prijetno, ce odkrije kaksne nepravilnosti zadnje dni, ko misli, da je ze vse urejeno), al pa so taki butci, da nimajo pojma, kaj delajo. Po moje oboje.
Forum je zaprt za komentiranje.