Vstop v Sirijo iz Libanona
Isto vprašanje sem postavljal že tudi sam na tem in še enem drugem svetovnem forumu. Odgovori so bili: My advice is to get a visa before your trip…I have tried once to get a visa at the borders from Jordan to Syria and it was impossible.
first welcome in my country
for your visit , it,s better to have visa before because 90% they didn,t accept make visa on border or may be it take 2 days before accept so it,s good to have it in turkey or any near country to you .
if you need any info mail me
Je pa edino prava viza za Slovence tista iz Budimpešte, edino v tem primeru ni pričakovati problemov, čeprav…Torej, sam v Budim, pa bo.
Ni možno. Na meji vize ne moreš urejati. Saama sem jo šla iskat v Budimpešto par let nazaj in dvomom, da se kaj kaj spremnilo, ker so bili cariniki zelo natančni in restriktivni. Damask je tako-tako, sicer za pogledat, ampak bolj priporpčam Aleppo na severu in njegovo tržnico – fenomenalno.
lp, lima
Poskusi na sirski ambasadi na Dunaju:
Daffingerstraße 4, 1030 Wien
Tel: (+43 / 1) 533 46 33
Fax: (+43 / 1) 533 46 32
E-Mail: vienna_embassy@syrianembassy.jet2web.at
Malo jim pojamraj in prosi, če lahko urediš pri njih namesto v Budimpešti ( stroški, pa pot, pa čas,… ) včasih znajo kje presenetiti in ti pomagajo.
Dosti sreče !
Pa sporoči, kako si opravil, ker mislim, da bo tudi ostale zanimalo.
Lp
Minka
Hvala za vse informacije. Na Kompasu so mi ponudili vizo iz Budimpešte. Ker si bova določene stroške delila dva, bo na osebo zneslo okrog 40.000 SIT. Samo za enega bi bilo še dražje.
Sicer pa se mi nad Libanonom počasi dela en vprašaj. Hezbolah se spet oglaša, Sirci so nastavili enega svojega človeka na oblast, demonstracije itd.
Forum je zaprt za komentiranje.