Najdi forum

DUBAI, Emirati

Helo!

23.2.2005 letim v Dubai za 12 dni, pa me če še kdo počitnikuje v tem času tam. Jaz bom potoval sam, tako da če srečam kakega slovenca tam dol, sploh ne bi bilo slabo…

lp,
primoz

Zanima me ali greš za agencijo ali v lastni režiji in koliko te bo stalo ?

Pol-pol 🙂

Povratno karto sem kupil na http://www.lastminute.si munchen – dubai 12 dni za 64000 z vsemi taksami. Res ugodno!

Hotel, vizo in pa corbis zavarovanje so mi pa uredili na Globtourju. Hotel za 11 nočitev Deira Park Dubai me bo stal 120.000,00 … V ceno hotela je všteto nočitev z zajtrkom, prevoz iz letališlča v hotel in nazaj na letališče, pa nek njihov človek v Dubaiu, ki ti da vse potrebne informacije za dobro kruzanje po Emiratih!

Torej nekje 200.000 za letalo, hotel, viso in vse potrebne dokumente. Koliko bom pa dol zapravil v 12ih dneh se mi pa še ne sanja čist točno. Ampak ravno veliko ne bom mogel ker ne bom imel!

lp,
primoz

Meni pa ni razumljivo, zakaj si pri samo 12 dneh, ki jih imaš na razpolago za spoznavanje Dubaia, želiš tam srečati Slovence. A se ni boljše s Slovenci zmeniti za pir doma, tam pa izkoristiti ves čas za spoznavanje dežele in domačinov? Nekako mi ni logično potovati na drug konec sveta zato, da bi tam srečal tiste, ki jih lahko vsak dan vidiš doma.

Zadnja sprememba (03-02-05 16:02)

Kaj ni lepo srečat nekoga, ki mu kranjska klobasa z zeljem ni tuja ?

Ah ne tok resno vzet vse skupaj!
Važn da se gre ane 🙂

ajajajajaj … vito, vito …

Za tiste ki ste že bili… a se splača it v ta WILD WADI vodni park na Jumeirah beach ?
Ni glih pocen sam zgleda pa adrenalinsko :)?

http://www.wildwadi.com ?

V Dubai sem bila začetek januarja. Vodni park je vredu, sicer brez posebnosti. Draga vstopnina je po moje samo zaradi razgleda na hotel Burj al arab in obalo. Drugače pa je Dubai lep za videt, prometa se sicer moraš malo navadit, ker to ni glih Ljubljana.

Oh skoda, ker sem zamudila tvoje sporocilo, jaz bi sla tudi v Dubai :-((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close