Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Djerba-CLUB PENELOPE BEACH

Djerba-CLUB PENELOPE BEACH

Prosim za pomoč!. V Tunizijo grem letos prvič. Vidim, da ste s Djerbo, konkretneje hotelom ABIR vsi zelo zadovoljni. Je bil mogoče kdo v hotelu CLUB PENELOPE BEACH? Po vsem napisanem se ne morem odločit med tema dvema hoteloma. Zanima me če se splača vzet all inclusive – ali res dobiš tolik več za to ceno? Je hrana in pijača draga ali poceni? Kater hotel je boljši za otroke? Kje je več animacije? Pa še nekaj – kakšne so tam temperature konec junija???

Se vidmo na Djerbi!

Ravno to zanima tudi mene in oklevamo med tema dvema hoteloma, gremo pa konec maja. Temperature v juniju so zjutraj 19 in čez dan 28 st. C.

Jas sem bila lani za 1 maja in so bile temperature čez dan 27 st. tako da dvomim da so junija tako nizke:)

V katermu hotelu pa si bla?

Temperature konec junija so na Djerbi ze kar precej visoke, tam nekje okoli 35 stopinj ali vec, seveda cez dan. Ampak se lazje prenasa vrocina kot pri nas. Kar se tice hotela Penelope smo ze pisali o njem ampak se enkrat – zelo lep in super hotel. Glede ALL pa sama mislim, da ni glih nujno potreben saj hrana in pijaca ni draga, pa ce hoces potem se na kaksen izlet, si kaj pogledati imas tudi na izletu kosilo. Glede teh dveh hotelov Abir – Penelope je kar velika razlika, Abir ima samo 3 zvezdice in je preprost ampak dober hotel medtem ko ima Penelope 4 zvezdice in je super lep hotel. Otroci bodo imeli druzbo, vseeno je kateri hotel vzames, animacija pa je prav tako v vseh hotelih izredno dobra, tako da ni straha, saj dajo hoteli veliko na te njihove animacije in zato imajo tako dobre animatorje.

vinci resort

živjo
11.8. gremo na Djerbo in me zanima ,če je bil kdo v hotelu PENELOPE BEACH z intelekto
lp

Zdaj me pa res že zanima če koga zanima zakaj vsaj še dolgo dolgoooooooooooo ne bom šel v Djerbo

zakaj pa

Sem take vere da si tega ne smem dovoliti

ktere pa

Moja

ma kaj se vidva gresta. To ni irc.

A je to kje blizu Djerbe ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close