Najdi forum

Za letošnje dopustovanje smo se odločili za Kreto. Kateri kraj oz. hotel priporočate. Vzeli bi
all inclusive.

Za odgovore že v naprej hvala.
LP

Kaj ima pa potem kraj veze če imate all inclusive? Potem šteje samo še hotel.

AI še ni tisto čemur bi lahko rekli, da sta kraj in hotel v redu.

Midva sva bila 4 tedne na Kreti-v lastni organizaciji.Rent-a-car+nahrbtniki+ Lonely planet.Najlepša mi je južna obala otoka- ni toliko turistična kot severna, ki je nabita z “instant” turisti in umazanimi peščenimi plažami.Na severni so fajn edino aqua parki!Od bolj znanih mestec sta mi najbolj šarmantna Hania, Rethymno.Potem je tu še en kup malih lepih vasi,plaž…Najbolj grozno mesto na svetu mi je Iraklio(Heraklion).Komaj sem čakala, da se ga rešim…Midva sva bolj kot plaže raziskovala zgodovino in “kamne”- ostanke minojske civilizacije.Plaže so bile za bolj zgodnje jutranje ure in to samo tiste na južni obali+nekaj svetlih izjem drugje…In hrana je mmm, marsikaj sva uvrstila med “svoje” jedi….
Uživajte na Kreti, če vas zanima kaj več pa še napišem…
lp,
Anchy

Upam, da se prav spominjam izjave nekoga, ki je bil v Maliji, da je tam polno debelih angležev-inj, ki dopust preživljajo malo drugače, kot si mi zamišljamo. To je samo namig, da ne greš v Malijo, mogoče ima še kdo take ali pa drugačne izkušnje …?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close