Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sardinija in korzika

sardinija in korzika

za tiste, ki ste že bili – zanima me kdaj je najprimerneje. Greva z 2 letnim sinom z avtodomom. Avgust vem da je mimo, kaj pa junij je voda že dovolj topla ali pa september?

mi smo bili konec julija na Korziki in ni bilo posebno velike gneče … ne v kampih, ne na plažah, ne v mestih, ne v vasicah … imeli smo tudi otroke 🙂

za Sardinijo nebi vedla.

B.

Septembra lani smo bili na Sardiniji, mali je bil takrat star malo manj kot dve leti. Bilo je fantasticno – morje zelo toplo (ok. 27 stopinj), vreme krasno (vroce, a ne prevroce), turistov skoraj nic (sami domacini, prijazni brez izjeme). Skratka, nobenih pripomb. Zelo priporocam!

Oja, malo več povej kako ste šli ( avto, avtodom,agencija?), kje ste spali-a ste kaj vnaprej rezervirali.Mene mika Korzika ali pa sicilija letos poleti.Imam tudi enega 2.letnega črva in me malo vožnja skrbi, ker ful teži, če ne spi. Ne bi pa letos rada šla na Hrvaško, rad bi šla z avtom. A kdo ve, če so na Korziki kakšni fajn placi za potapljat.A se da kje v campu najet že opremljeno prikolico?

Tudi mene zanima Sardinija. Kako ste šli: z agencijo ali sami? Ali je potrebna rezervaciija vnaprej?
V katerem kraju ste bili?
Kakšne so cene?

hvala vsem za ogovore.

LP

Se opravičujem, ker sem malo zaspala. Torej: na Sardinijo smo šli v lastni režiji, iz Benetk z danes žal pokojnim Volarejem. Menda ima zdaj Ryanair isto linijo. Prenočišče (bed & breakfast) smo si poiskali na Internetu (ponudba je res velika). Nastanjeni smo bili v Cagliariju, ki nam je bil zelo všeč (čeprav so nas predtem svarili, da ni prav fajn) – prijazno staro mesto z veliko zgodovine in veliko plažo, do katere peljejo mestni avtobusi. Za dva dni smo najeli avto in si ogledovali enkratno naravo in prazgodovinske ostanke (nuraghe). Enkrat smo šli z vlakom v Oristano (ca. uro daleč). V glavnem, dolgčas ni bilo niti za hip, pa tudi zapravili nismo prav veliko (skupaj 200 EUR za let in 300 za nastanitev). najbolj pa so mi v spominu ostali prijazni ljudje in splošno ‘dolce vita’ vzdušje. Res, kar preselila bi se tja, česar ne rečem tako pogosto!

Vprašajte še kaj, če vas zanima, vsekakor pa poglejte na stran http://www.sardegna.com, kjer najdete ogromno informacij.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close