tunizija-last minute
Ojla!
Jaz se bom verjetno konec poletja (zadnji teden v avgustvu) odpravila v Tunizijo! Rada bi vzela last minute ponudbo, saj se mi zdi veliko bolj poceni. Zanima me, ce je ze kdo potoval poleti v last minute varianti in, ce je tezko kaj dobiti glede na to, da je sezona in se ugodne pocitnice, kar hitro pograbijo? Pa tudi koliko casa pred odhodom zacne ponavadi veljati last minute ponudba? Pa se nekaj…v kateri del Tunizije se splaca iti? Razmisljam o Djerbi saj je dosti ponudb ravno za Djerbo. Zanima pa me kaj mi vi osebno priporocate?
Ze vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore!
LP crnolaska…
hej
zakaj pa ravno last minute, sedaj ze vse agencije ponujajo tudi first minute in ce zracunas pride nekje priblizno enako oboje. Pa se tako je da ti pocitnice ne uidejo. Poleg tega imajo res ugodne cene, sploh za Djerbo. Poklici na TA Intelekta in naj ti posljejo katalog, pa cimprej se prijavi, ker imajo vedno ful hiter polno. Lansko leto sem se komaj dobila kaksen prost termin, pa sem zelo zgodaj rezervirala Djerbo. Djerba je pac bum in ljudje se radi vracajo tja, zato je hitro vse polno.
Potem je seveda tu se sever Tunizije, ki pa je dosti drazji. Ze sam aranzma je drazji od Djerbe, pa tudi cene so drazje (npr. pivo na Djerbi stane nekje okoli 400 SIT ; na severu – Tunis, Hammamet, Monastir pa nekje okoli 800 SIT) Torej premisli…
Priporocam Djerbo, ker je res rajski otok!
Zelim ti cim lazjo odlocitev.
Če “vstrajaš” pri last minute, se splača pogledati tudi na http://www.odklop.com.
Lep dopust!
P.S. Priporočam Djerbo!
Forum je zaprt za komentiranje.