Evropa z avtodomom
Na potovanje po Evropi sem se prvič odpravila, ko je bil sin star 8 let. Takrat sem potovala z avtomobilom, prenočišča smo poiskali na poti (Črna Gora // Slovaška). Kasneje smo potovali z avtomobilom in kamp prikolico (Francija-Pariz,Eurodisney,dolina reke Loare // Španija (do Barcelone) in Andora // Portugalska,Gibraltar.
Ko smo potovali s kamperjem na Norveško in Nordkapp so bili moji otroci že starejši.
Cene najema kamperja v letu 2005 se gibajo od 15.000 sit na dan v nizki sezoni do 22.000 sit na dan v visoki sezoni. Nekateri ponudniki imajo še višje cene.
Mi smo šli s tremi otroci 7,10 in 11 let. Vsekakor je to najbolj udoben način potovanja z otroci. Lahko spijo, se igrajo, kartajo, gledajo ven,… Če so lačni, jim narediš za jest, stranišče je v avtu, tuš…V glavnem ne zgubljaš časa (in denarja) po nepotrebnem. Mi smo šli v Francijo – Pariz, Normandijo in Bretanijo in ob Loari nazaj. Druga leta smo potovali z osebnim avtom, spali po hostlih ali pri prijateljih, ampak, definitivno je avtodom čez vse.
Forum je zaprt za komentiranje.